Evo šta dobiju stranci kada pitaju Google šta treba videti u Beogradu! (FOTO)

Beograd je grad koji je nemoguće obići za kratko vreme, ali Google može da pomogne turistima da se lakše snađu u odabiru mesta koja valja posetiti

  • 2

Turistima je u poslednje vreme potpuno olakšano posećivanje mesta u državama u kojima nikada pre nisu bili i o kojima, realno, jako malo znaju.

 

Nenad je snimio naizgled obični voz kod Sajma, a onda je bolje pogledao snimak i UPLAŠIO SE! (VIDEO)

 

Sve što je potrebno je da pitaju Google za savet šta bi trebalo da posete i dobiće detaljno objašnjenje.

 

Turisti koji pitaju Google šta da posete u Beogradu dobiće ovaj odgovor: Beogradska tvrđava i spomenik Pobednik, Knez Mihailova ulica, Crkva svetog Save u crkva Ružica, brojni muzeji među kojima su: Etnografski, muzej Nikole Tesle, jugoslovenske istorije, primenjenih umetnosti, zatim Beli dvor, Košutnjak, Atelje 212, Narodno pozorište i još mnogo toga.

 

Printskrin

Printskrin

 

Da li Beograđani i ljudi u Srbiji posećuju ova mesta ili čekaju da im dođe u posetu neko iz inostranstva da bi otišli na neko od ovih mesta, ostavite nam u komentaru.

 

Pozivamo vas da u komentarima ostavite svoje mišljenje o tome šta biste savetovali strancimab da obavezno vide u Beogradu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    25. avgust 2016 | 17:11

    Strancima bih savetovala krstarenje Dunavom i Savom i da posete Avalu, obavezno toranj na Avali, Muzej automobila Beograd i Botaničku baštu Jevremovac.

  • Delija 990

    27. avgust 2016 | 21:24

    Marakanu rodjaci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA