OD ČETVRTKA U GRČKU SAMO AUTOBUSOM: Ukida se voz iz Beograda koji saobraća do Soluna!

Zbog remonta pruge od Niša do Preševa, prekid železničkog putničkog saobraćaja će trajati najkraće do kraja ove godine, a ponovno uspostavljanje redovne linije na ovoj relaciji zajednički će usaglasiti "Makedonske železnice – Transport", "Srbija voz" i "Treinos" – Grčke železnice

  • 10

Putnici iz Srbije koji nameravaju da sa vozom putuju u Grčku to će moći da urade do 3. septembra, jer će već od narednog dana, 4. septembra privremeno biti ukinut međunarodni putnički voz "Helas ekspres" koji saobraća na liniji Solun – Skoplje – Beograd i obratno, saopštili su iz Makedonskih železnica.

Zbog remonta pruge od Niša do Preševa, prekid železničkog putničkog saobraćaja će trajati najkraće do kraja ove godine, a ponovno uspostavljanje redovne linije na ovoj relaciji zajednički će usaglasiti "Makedonske železnice – Transport", "Srbija voz" i "Treinos" – Grčke železnice.

Nenad je snimio naizgled obični voz kod Sajma, a onda je bolje pogledao snimak i UPLAŠIO SE! (VIDEO)

Putnici iz Makedonije nisu zabrinuti zbog prekida železničkog saobraćaja prema Srbiji i Grčkoj, a to potvrđuje i statistika koja kaže da u drugom tromesečjnu ove godine ni jedan putnik iz Makedonije nije vozom putovao na međunarodnoj liniji.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    29. avgust 2016 | 20:40

    Dok dođe do Soluna, prođe odmor.

  • Ocajno pero

    29. avgust 2016 | 20:25

    A ko da putuje kadaod granice krenes i voz "kleca" 20 pa 30h i sve tako do Predejana od Predejana do Leskovca 40-50 na sat kako koja deonica. Poneses suvu hranu za tri dana i podjes na put. Nadam se da ce posle remonta doci do neke relativno normalne brzine 80-100 km/h

  • Bond

    29. avgust 2016 | 20:24

    I dosad smo isli kolima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA