STRAVIČNO SAZNANJE POSLE UBISTVA U MIRIJEVU: Evo zašto je Vesna Mišković rešila da ubije sebe i majku BAŠ U PONEDELJAK!

- U oproštajnom pismu Vesna je napisala da nije više mogla da gleda majku kako se muči, pa je odlučila da joj prekrati patnje. Objasnila je da sebi oduzima život jer je majci Mirjani obećala da je nikada neće napustiti - naveo je neimenovani izvor

  • 11

Vesna Mišković (56) odlučila je juče da presudi majci Mirjani (77), pudlici Lakiju, pa ubije sebe zato što više nije mogla da gleda bolesnu majku kako se muči.

Vesna se na ovaj užasan čin odlučila, bar kako je navela u oproštajnom pismu, kako bi olakšala majčine muke, pudlici je presudila, jer nije  mogla da ga ostavi samog, a sebi jer je obećala majci da je nikad neće ostaviti. Nakon što je ostavila pismo, ona je pozvala policiju, pa ispalila hitac u glavu negde oko 13 sati u njihovom stanu u ulici Matice Srpske 101 u Mirijevu.

- Vesna je uzela pištolj, prislonila jastuk na glavu svojoj nepokretnoj majci i pucala joj u glavu. Potom je psa ustrelila u kupatilu. Onda je pozvala svoju tetku Mariju Radovanović, Mirjaninu sestru, rekla joj da je ostavila za nju poklon kod komšije i da dođe po njega. Zapravo se radilo o koverti sa oproštajnim pismom. Vesna je potom pozvala policiju i rekla im šta je uradila. Policajcima je takođe rekla da nije želela to da uradi preko vikenda, da ih ne bi uznemiravala, pa je čekala ponedeljak. Na kraju je rekla da će ubiti i sebe. Čim je prekinula vezu, pucala je sebi u glavu preko jastuka - navodi izvor iz istrage za "Informer".

VESNA OBJASNILA TETKI ZAŠTO JE UBILA MAJKU PA SEBE: Policija oproštajno pismo uzela od komšije

Policija je odmah reagovala, ali kad su stigli u stan, zatekli su leševe mrtvih žena.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- U oproštajnom pismu Vesna je napisala da nije više mogla da gleda majku kako se muči, pa je odlučila da joj prekrati patnje. Objasnila je da sebi oduzima život jer je majci Mirjani obećala da je nikada neće napustiti. Što se psa tiče, navela je da nije želela da pudlica završi u nekoj kafileriji, gde će biti tužan, pa je zato odlučila da ga "povede sa njih dve". Iz pisma se videlo da je ona sve osmislila do detalja - kazao je neimenovani izvor.

ODNOSE TELA SA MESTA ZLOČINA: Epilog strašne porodične tragedije u Mirijevu (FOTO) (VIDEO)

Vesnina tetka Marija Radovanović otkriva da u poslednjem razgovoru sa Vesnom juče ujutru ništa nije ukazivalo na to šta će se kasnije desiti.

Foto: Ugljesa Rašević Foto: Ugljesa Rašević

- Ljubazno mi je rekla da treba da dođem kod njihovog komšije jer mi je tamo ostavila poklon. Nisam ni slutila šta se sprema u tom stanu. Ovo je strašna tragedija - ispričala je Marija.

Komšija Jovica Šolaja kod koga je Vesna ostavila pismo, o njoj govori samo najbolje. Takođe je rekjao da je bila jako vezana za majku uz koju je bila non-stop, ali i da je bila povučena.

KRVAVI HOROR U BEOGRADU: Vesna Mišković ubila majku Miru, njihovog psa, pa sebe! (FOTO) (VIDEO)

- Došla je kod mene i dala mi kovertu. Rekla je da je to za njenu tetku, koja će doći po pismo. Vesna je uvek bila nasmejana i vesela. Nikakav utisak nije ostavila da je želela da uradi ovako nešto. Svaki dan je išla do apoteke, brinula o majci, nabavljala joj neke specijalne krevete... Sve samo da joj olakša patnju - naveo je on.

Oni koji poznaju Vensu kažu da je bila pristalica eutanazije, a u stanu je ostavila pare za kremaciju. Takođe kažu da je Vesna godinama živela u Londonu sa mužem, koji je bio lekar.

- Nakon njegove smrti, ona se vratila u Srbiju i živela je u stanu do majčinog. Kada se Mirjana razbolela, Vesna se preselila kod nje u stan, a drugi su iznajmljivali. Nije imala dece - ispričale su komšije.

Pogledajte i video tragedije u Mirijevu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala Maja

    30. avgust 2016 | 12:30

    Zao mi je sto je to uradila ali je i razumem.. Tesko je gledati nekog svog 24 sata kako se muci a nemozes da joj pomognes.. Tužno

  • !! Fox

    30. avgust 2016 | 23:13

    Ljudi,(ako. VAS jos ima)nedao bog nikome da negujete nekog koga volite najvise na svetu nema nista gore ...

  • Bebe .B

    30. avgust 2016 | 17:37

    JOJ KAKVI KOMENTARI BOLESNIH UMOVA.DAL ZNAJU ONI KAKO JE GLEDAT DRAGO BICE DA SE MUCI NEDAJ BOZE TO NIKOM. LAKA IM CRNA ZEMLJA I NEK ODMARAJU U MIRU. AMIN

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA