MUKE UOČI KONKURSA ZA UPRAVNIKA KC NIŠ: Najsmeliji direktor morao ministru zdravlja da dokazuje da nije narkoman!

Da ovo nije prvi put da se spletkari, najbolje pokazuje nedavni primer, kada je doktor Radovanović zbog zlonamernih komentara da je narkoman, morao da dostavi analizu krvi bivšem ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru

  • 1

Direktor Kliničkog centra Niš, Zoran Radovanović, u nekoliko navrata nalazio se u žiži javnosti - kada je u toku emisije na Niškoj televiziji otpustio svog pomoćnika, ili kada je putem zvanične stranice zdravstvene ustanove koju vodi apelovao kolegama da ga ne zovu kako bi ih zaposlio preko veze.

ON JE NAJSMELIJI DIREKTOR U SRBIJI: Progovorio o onome o čemu drugi ćute, a sada je uradio nešto potpuno NEOČEKIVANO

Ovog puta Radovanovićevo javno istupanje ima veze sa otvorenim konkursom za mesto direktora Kliničkog centra Niš, na koje mnogi pretenduju i već sada, 60 dana pre isteka konkursa, na razne načine pokušavaju da ga kompromituju i uvrede.

Za poslednji takav pokušaj u nizu zaslužan je Fejsbuk izazov, u okviru kog je Radovanović na svojoj stranici prijateljima podelio crno-belu fotografiju iz detinjstva, koja je uskoro postala predmet skandala na društvenim mrežama - na kojima je cenjeni doktor nazvan mamcem za pedofile.

Međutim, da ovo nije prvi put da pokušavaju da ga diskredituju, najbolje pokazuje nedavni primer, kada je doktor Radovanović zbog zlonamernih komentara da je narkoman, morao da dostavi analizu krvi bivšem ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA