≫ 

Ovo je lažni Sergej Trifunović koji je varao narod po Srbiji! (FOTO)

F. J. (23) je koristio više lažnih profila na Fejsbuku kako bi građane doveo u zabludu da uplaćuju novac za Trifunovićevu humanitarnu organizaciju

  • 8

Policija je danas uhapsila Šapčanina F. J. (23) zbog sumnje da se od februara ove godine lažno predstavljao kao glumac Sergej Trifunović koristeći više lažnih profila na Fejsbuku i tako građane dovodio u zabludu da uplaćuju novac za Trifunovićevu humanitarnu organizaciju, saopštio je MUP.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Drago mi je što su uhapsili lažnog mene!

Kako dalje navodi policija, umesto Trifunovićeve fonadacije, radilo se o računima koje je osumnjičeni otvorio kako bi preuzimao protivpravno stečeni novac.

UHAPŠEN LAŽNI SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Policija uhvatila velikog prevaranta!

Do sada je identifikovana jedna oštećena osoba koja je uplatila ukupno 345.000 dinara, a u toku su provere u vezi drugih potencijalno oštećenih osoba koje su novac uplatile F. J.

On se sumnjiči za krivično delo prevare i uz krivičnu prijavu će biti priveden Posebnom tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    31. avgust 2016 | 15:39

    Ovo je a slika se ne vidi

  • Marko

    31. avgust 2016 | 17:28

    Nista nije bolji ni pravi...folitant

  • SRB IN

    31. avgust 2016 | 16:37

    Kakva bitanga da otima novac namenjen bolesnicima. Treba ga dobro ispeglati motkom po ledjima. Tri puta dnevno mesec dana kao terapiju a ne da leškari u apsani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA