MAJKA STEFANA KOJI SE OBESIO NA OBALI REKE: Ubio se zbog nemaštine, napustio je školu jer nismo imali za autobus!

Stefanovo beživotno telo pronašao je njegov drug kraj Tise, mladić je presudio sebi na najbolniji način tako što se obesio o drvo. O stravičnom prizoru niko nije mogao da govori

Tragedija koja se dogodila pre nekoliko dana kada je pronađeno beživotno telo osamnaestogodišnjeg Stefana Simića iz Mola koji se obesio kraj Tise, izazvala je stravičan šok kada su utvrđeni razlozi zašto je Stefan ustvari presudio sebi.

DRUGOVI ZATEKLI PRIZOR IZ PAKLA: Stefan S. (18) se obesio o drvo na obali reke!

Nema od bola za izgubljenim detetom koje je imalo samo osamnaest godina, majka Marija ispričala je za Telegraf da Stefan više nije mogao da podnese bedu i nemaštinu u kojoj su živeli:

- Moje dete je želelo da uči i da stvori sebi bolji život, ali prošle godine nije mogao da završi treći razred škole za kuvare u Bečeju jer nismo imali para ni za mesečnu kartu - jecajući priča neutešna majka.

-Molila sam na sve strane da nam pomognu-kaže nam Marija.Živimo u kući bez struje, bez osnovnih uslova za život, pa i pored toga on je želeo da završi škola, a sada ga nema.

Stefan i majka Marija živeli su od socijalne pomoći. U skromnoj kući u kojoj nema struje tuga i neverica. Stefan je tog nedeljnog popodneva otišao od kuće, priča nam majka:

- Mislila sam da je kod druga na vikendici, ali kada se ni u ponedeljak nije pojavio, pozvala sam policiju. Zvala sam sve njegove drugare koji su krenuli u potragu za njim, kroz jecaj govori Marija.

Stefanovo beživotno telo pronašao je njegov drug kraj Tise, mladić je presudio sebi na najbolniji način tako što se obesio o drvo. O stravičnom prizoru niko nije mogao da govori.

Na društvenim mrežama istaknute su dirljive poruke njegovih prijatelja-“Dobar umire mlad…brate živiš u našim srcima!Počivaj u miru”.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MarMiciCici

    1. septembar 2016 | 00:52

    A za migrante imaju para,sramota!!

  • Јасмина

    31. avgust 2016 | 23:46

    Туга голема...Држава без душе и срца..Нема помоћи тамо где треба...

  • Zdravko

    1. septembar 2016 | 00:52

    Tragedija. Baš tužno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA