≫ 

POTPREDSEDNIK SAD-a: Samo zamislite davanje nuklearnih šifri Trampu!

- Samo zamislite davanje pristupa nuklearnim šiframa tom tipu, tipu koji kaže da bi razmotrio opciju upotrebe nuklearnog oružja - kazao je Bajden pred oko 250 ljudi

  • 12

Potpredsednik SAD Džo Bajden izjavio je danas da se republikanskom predsedničkom kandidatu Donaldu Trampu ne može poveriti kontrola nad američkim nuklearnim arsenalom, prenosi AP.

Ko je Džo Bajden?

- Samo zamislite davanje pristupa nuklearnim šiframa tom tipu, tipu koji kaže da bi razmotrio opciju upotrebe nuklearnog oružja - kazao je Bajden pred oko 250 ljudi okupljenih na mitingu sindikata Ujedinjenih radnika autoindustrije u Jangstaunu u saveznoj državi Ohajo u okviru kampanje demokratske kandidatkinje za predsednicu SAD Hilari Klinton.

TRAMP I HILARI SE STRASNO LJUBE: Elenin crtež izazvao haos na internetu!

AP podseća da je ovo drugi put u poslednjih par nedelja da Bajden učestvuje u kampanji Klintonove, pošto se sredinom avgusta već pojavio na pozornici tokom njenog mitinga u Skrentonu u Pensilvaniji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA