≫ 

PUTIN SE OBRATIO CELOJ PLANETI: Odgovarao na sva pitanja ma koliko da su ŠKAKLJIVA (VIDEO)

Vladimir Putin na samitu G20 obratio se celom svetu

  • 15

Bregzit, političke i ekonomske posledice izlaska Velike Britanije iz EU, jedna je od tema G20, ali Sirija je sigurno najozbiljniji svetski problem, koji je takođe na dnevnom redu, a o kom je, na samitu u Kini, govorio i ruski predsednik Vladimir Putin.

PITALI SU PUTINA KO ĆE BITI SLEDEĆI PREDSEDNIK RUSIJE: Opisao je tačno kako treba da izgleda!

Lideri EU su na otvaranju samita pozvali su Kinu da preduzme akcije u svojoj "prenaduvanoj" industriji čelika i branili su odluku Evropske komisije da Epl vrati Irskoj 13 milijardi evra poreskih olakšica, što ukazuje na sve veće trgovinske tenzije.

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker je pozvao lidere G20 da hitno nađu rešenje za prekomernu proizvodnju čelika i Peking da prihvati mehanizam za praćenje hiperprodukcije čelika, što je jedan od glavnih razloga niskih cena i zatvaranja radnih mesta kod kineskih trgovinskih partnera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šomi Srbin

    5. septembar 2016 | 16:15

    Samo Putin

  • buda

    5. septembar 2016 | 16:17

    Zaista je ovoga Xmana tesko prepoznati.Pa to pitanje postavi svojima...

  • Xman

    5. septembar 2016 | 16:03

    Kad ces da povuces vojsku iz Ukrajine i kada ces prestati da podrzavas diktatora Asada koga i pored sve moguce propagande ne podrzava ni 10% Sirijaca? Toliko od mene. Ta dva problema kada bi zeleo da resi nastao bi mir u svetu. Ali nijedan diktator ne zeli mir vec ima potrebu da svoj narod drzi u konstantnom strahu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA