VATRENA RASPRAVA U ZRENJANINU: Pretio lažnim pištoljem, a onda pokušao da im zapali automobil!

Nakon burne rasprave tokom koje je pretio lažnim pištoljem, osumnjičeni je zapaljivom tečnošću počeo da prska automobil oštećenog kako bi ga zapalio

  • 1

D. V. (36) replikom pištolja pretio je jednom muškarcu (32) i jednoj ženi (33), a potom zapaljivom tečnošću pokušao da zapali njihov automobil. Na svu sreću, u ovom nesvakidašnjem incidentu koji se nedavno dogodio u Zrenjaninu niko nije povređen. 

FILMSKA POTERA U ZRENJANINU: Posle "DANA PIVA" ukrao auto, jurili ga POLICIJA I TAKSISTI!

Kako navode za Telegraf u istrazi, do nemilog događaja došlo je usred rasprave između ovih ljudi, kada je D. V. lažnim pištoljem počeo da preti ženi i muškarcu.

Nakon burne rasprave i pretnji, osumnjičeni je zapaljivom tečnošću počeo da prska automobil oštećenog kako bi ga zapalio.

"DA SE ZNA KO JE GAZDA I ČIJE SU PARE": Pijan uzeo pušku i u kuhinji je uperio u ženu!

Slučaj je istog momenta prijavljen policiji. D.V. je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu. Nakon saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti i izazivanja opšte opasnosti.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA