≫ 

Napisao je sastav koji je nasmejao Srbiju, a onda učiteljici poručio da će je TUŽITI STRAZBURU!

Prošao je prvi septembar, počela je nova školska godina, školarci su seli u klupe i spremili se za nove đačke izazove, ali jedan zadatak je postao pravi hit

  • 10

Sastav nepoznatog autora, koji je objavljan na portalu zelenaucionica.com, a za kojim je poludeo internet privukao je veliku pažnju domaće javnosti. Nije potvrđeno ko je autor, niti da li je zapravo đak, ali jedno je sigurno - nasmejao je ljude za čistu peticu!

POČINJE NOVA ŠKOLSKA GODINA: Oko 900.000 učenika će danas sesti u školske klupe

„Kako sam proveo raspust - nikoga ne treba da zanima. Ovo je moja lična stvar, kao što je i leto – moje lično vreme za odmor, i ne moram za to polagati račune u ovom sastavu.

Treba da se poštuju ljudska prava! Ako dobijem keca iz ovog sastava, onda ćemo se, draga moja nastavnice, videti u Sudu za ljudska prava u Strazburu.

Dobićete poziv od njih, a ja ću već biti tamo u vezi drugog posla. Kojeg – i to je moja lična stvar i nikog ne treba da zanima“, glasi ova nestašna poruka.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • odmor

    6. septembar 2016 | 16:36

    U pravu je učenik.Početkom nove školske godine uvijek se piše isti sastavak.Zar učitelji ne znaju zadati bolju temu?Što se nekog tiče gdje je tko bio.Djeca imućnih roditelja bila su moru,a slbijeg imovinskog stanja kod kuće.Sa čime se može pohvaliti dijete koje nije bilo nigdje?I tu se već stvaraju podjele.Da li je dijete koje zbog loše financijske situacije roditelja nije nigdje bilo manje vrijedno od od onih dugih?O čemu će pisati onaj koji je praznike proveo kod kuće?

  • Xxxx

    6. septembar 2016 | 14:34

    Svaka cast na napisanom tekstu ovog djaka.Nista se nije promenilo po tom pitanju od kada sam ja bila u skoli pa moja deca .... i jos pored toga sto moras da pises gde si bio moras da izmisljas avanture i dogadjaje da bi se uciteljici ili profesorki svidelo.Bravo jos jednom za tekst tj.napisani domaci zadatak.

  • Prophet

    6. septembar 2016 | 16:54

    Najbolji pismeni zadatak je uradio preplanuli dečačić sa karaburme .Na temu pismenog ;kako sm se borio u drugom svetskom ratu! Napisao je samo jednu rečenicu:" Poginuo sam u bombardovanju Beograda""Naravno ,komunistički kursisti nisu imali smisla za humor,a nisu smeli ni da nešto talasaju pa su dečku dali Keca@

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA