"KAD JA UĐEM U PAROVE, ON ĆE OTIĆI U ZATVOR": Rada Matić zapretila Zoranu Marjanoviću

- Smatram da je boravak u rijalitiju dobar za njega jer polako treba da se navikava na zatvoren prostor. Jedino ne znam kako će izdržati bez tate poglavice - kazala je Rada Matić

  • 32

Velika prašina se podigla otkako je u medijima u Srbiji objavljeno da će Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, ući u rijaliti program "Parovi". Na te navode, možda očekivano, reagovala je i medicinska sestra iz Beča, Rada Matić, koja je poručila da će i ona ući u isti program, kako bi se oči u oči susrela sa njim.

Zoran Marjanović otkrio da li ulazi u "Parove"

Kako je rekla, njen dolazak u vilu će uništiti lažnu sliku koju Zoran pokazuje medijima, glumeći ucveljenog udovca, jer će ona razotkriti da je on umešan u  ubistvo pevačice Jelene Marjanović, piše Srpski Telegraf.

- U pregovorima sam da uđem u vilu "Parova". Iskreno, nikada ne bih ušla u rijaliti, ali ću ući makar na 24 sata da raskrinkam Zorana. Čekaću da se malo zakopa glumeći žrtvu i ucveljenog udovca, a onda ću ući, a on će pobeći glavom bez obzira. Nakon mog ulaska, može samo da produži u zatvor - poručila je ona, i dodala:

"POZIVAM POGLAVICU VLADIMIRA DA DOĐE NA SUD DA SE IGRAMO": Rada Matić hoće da ispituje Marjanoviće o Jeleninom ubistvu!

- Smatram da je boravak u rijalitiju dobar za njega jer polako treba da se navikava na zatvoren prostor. Jedino ne znam kako će izdržati bez tate poglavice, ali verujem da će mu gospodin Marić, pošto je uvek džentlmen, izaći u susret i učiniti da poglavica Vladimir uđe, pošto Zoran bez njega ne može nigde.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Rada Matić smatra da će Zoranov ulazak u "Parove" podići gledanost, ne zbog toga što ga narod voli, jer kako ona kaže, ne voli ga niko osim oca i majke, nego što "svi znamo da krije mračnu tajnu".

- Znamo i da se zakopa svaki put kada progovori, tako da će biti zanimljivo što prvi put u "Parove" ulazi neko tako misteriozan i manipulativan. Mislim da je sramno to što mu je do zabave, a rekao je pre nekoliko dana da mu je Jana jedini smisao života. Zašto onda ostavlja ćerku radi popularnosti? - upitala se Rada, pa dodala:

- Kad uđem, postaviću mu nekoliko pitanja. Pitaću ga zašto ni suzu na grobu nije pustio i zašto tamo ne skida naočare jer ne pokazuje nimalo tuge. Takođe, pitaću ga kako je moguće da je tako brzo režalio onu divnu ženu i zašto ne kaže policiji sve što zna oko ubistva. Uostalom, imam mnogo pitanja za njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nena

    8. septembar 2016 | 08:41

    pustite jadnu zenu da pociva u miru! nemojte da se vas marketing ide preko nje , tako vam svega

  • Гага

    8. septembar 2016 | 13:21

    Кога ова госпођа глуми.Пре свега треба да објасни заиста какав је интерес и, ако има,одакле јој податци.

  • zoran

    8. septembar 2016 | 08:23

    prvo i prvo,Rada Matic nije medicinska sestra,a drugo sta ona ima da kritikuje nekoga zbog dece kada je sama ostavila muza i decu da bi otisla da se starletise za novac ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA