SMRT IVANE BODROŽIĆ U SOBI 326 I DALJE MISTERIJA: Skinut snimak sa kamera kobne noći, danas - suđenje!

Na današnjem ročištu u Trećem osnovnom sudu očekuje se početak glavnog pretresa

  • 11

Suđenje Ljubiši Pavloviću (52), medicinskom tehničaru sa VMA, optuženom da je Ivani Bodrožić (31) prodao "propofol“, kojim se predozirala u hotelu "Hajat“, počinje danas.

SMRT IVANE BODROŽIĆ: Podignuta optužnica protiv tehničara sa VMA!

Na današnjem ročištu u Trećem osnovnom sudu očekuje se početak glavnog pretresa, prenosi "Blic".

Treće osnovno tužilaštvo podiglo je u aprilu optužincu protiv Pavlovića, zbog krađe i prodaje anestetika "propofola“, kojim se ćerka poslanice vojvođanskog parlamenta Nade Bodrožić predozirala u decembru 2014.

Optužnica je utemeljena na snimcima "Hajatovog“ video-nadzora, na kojima se vidi da je posetio Ivanu u noći njene smrti, što su potvrdili i svedoci.

O intenzivnoj komunikaciji tehničara i nastradale devojke govore i poruke pronađene u Ivaninom telefonu, a Pavlovićev DNK ostao je na polomljenoj, iskorišćenoj ampuli anestetika i na kutiji tog leka.

Foto: Facebook/Iva Bodrozic Foto: Facebook/Iva Bodrozic

Bodrožićku je u sobi 326 u "Hajatu“ sobarica pronašla mrtvu 11. decembra ujutru, polugolu, sa braunilom i špricem u ruci.

Prema toksikološkom nalazu, Ivana je konzumirala kokain, ali je uzrok smrti bio zastoj srca prouzrokovan uzimanjem prekomerne doze "propofola“, koji joj je usporio disanje i doveo je do gušenja i zastoja rada srca.

"Propofol“, koji zavisnici koriste za „spuštanje“, a lekari za anesteziju, uzela je jer nije mogla da zaspi zbog velike doze kokaina. Pavloviću preti kazna od šest meseci do šest godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.B.

    12. septembar 2016 | 09:53

    On nije kriv! Kriv je taj što ju je predozirao!

  • Slavko

    12. septembar 2016 | 10:24

    Pitajte Milicu M o čemu se tu radi

  • BS

    12. septembar 2016 | 10:10

    Propofol koriste za spustanje a lekari za anesteziju... Narkomani treba da se edukuju ako vec biraju glup potez da se drogiraju pored toliko radosti zivota...propofol se koristi unoperacionim salama za totalnu anesteziju i svaki mililitar se upisuje u posebne knjige sa potpisom i pecatom i nije svakome na dohvat ruke iz opravdanih razloga...drugo kvarljiv je i mora se dobro cuvati jer se u izradi koriste jaja i na kraju ono sto je dovelo do toga da ona umre (neznanje) propofol depresivno deluje na centar za disanje i deluje momentalno od momenta unosa i nema predoziranja tu jer jedan mililitar vodi u smrt tako da birajte da se spustate necim lepsim i pametnijim a ne da gubite zivote .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA