OVO JE NAJVEĆI NARKO BOS UHAPŠEN U AKCIJI CIKLON: Jevta Jevtić "pao" sa 29 saradnika (FOTO)

Jevtin klan je praćen u poslednjih 13 meseci i srpska policija je u saradnji sa nemačkom i španskom, korak po korak rasturala ovu mrežu

  • 14

U spektakulatnoj akciji "Ciklon" juče je uhapšen šef jednog od najvećih narko - klanova na Balkanu Jevta Jevtić (33), vođa navijača FK Zemun, zajedno sa 29 njegovih saradnika. U saradnji sa nemačkom policijom od ovog klana je zaplenjena droga u vrednosti od 20 miliona evra.

 

SRPSKI POLICAJCI UPALI U KUĆU I UGLEDALI OGROMNU ŠUMU: U njoj je bilo čak 20 MILIONA EVRA! (VIDEO) (FOTO)

 

Kako se saznaje od izvora iz istrage, Jevtin klan je praćen u poslednjih 13 meseci i srpska policija je u saradnji sa nemačkom i španskom, korak po korak rasturala ovu mrežu. Iz meseca u mesec je razbijan po jedan krak ove grupe, da bi juče pao i šef klana, Jevta Jevtić, u svojoj kući u Železničkoj ulici u Zemunu.

 

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

 

– U poseldnjih 13 meseci od Jevtinog klana zaplenjeno je 303 kilograma kokaina, 106 kilograma hašiša i 96 kilograma marihuane. Još tri člana klana su u bekstvu. Kaokain je ranije zaplenjen u Španiji, zajedno sa velikom količinom keša. Droga je stizala iz Južne Amerike i rasturana je u zemlje zapadne Evrope i Balkana – objašnjava sagovornik ua beogradske medije.

 

Prilikom hapšenja kod Jevtića je pronađen pištolj.

 

On je, inače, bio vođa navijačke grupe "Taurnum bojs" FK Zemun, i hapšen je oktobra 2010. na graničnom prelazu Kelebija, po povratku s fudbalske utakmice Italija - Srbija u Ženovi. Označen je kao jedan od organizatora nereda kada je ta utakmica prekinuta. U istoj ekipi je bio je i vođa navijača Crvene zvezde Ivan Bogdanov, koga su italijanski mediji prozvali zver.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    14. septembar 2016 | 10:46

    Bice pusten da se brani sa slobode kao kosmajac zbog nedostatka dokaza,ej Srbijo medju sljivama!

  • Zemunac

    14. septembar 2016 | 14:11

    Uhvatili ste Pogresnog coveka Jefta je Kralj i dobar covek!IZDRZI JEFTO CARINO!

  • DaNe

    14. septembar 2016 | 14:28

    Zašto je tako uska veza između vođa "navijača" i droge, kriminala...???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA