≫ 

ZORAN MARJANOVIĆ U SUZAMA: Inspektori, recite ko je ubio moju Jecu!

"Bio sam presrećan kada sam pročitao premijerovu izjavu da se ubici ušlo u trag i da znaju ko je. Zato molim inspektore da mi se jave, da mi kažu ko je to, pa makar trenutno nemali dokaze da monstruma uhapse"

  • 18
Zoran Marjanović, Jelena Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, rekao je da ako u policiji znaju ko je ubio njegovu ženu, kao što je to potvrdio premijer Aleksandar Vučić, da ga preklinje da mu to i kažu, jer bi život dao da to sazna.

ZORICA KRSMANOVIĆ, MAJKA UBIJENE PEVAČICE: Ne bih se lečila kod Jelenine svekrve!

On je to rekao u razgovoru za Informer, kada je prošlo 164 dana od ubistva na nasipu Crvenka u Borči.

SVI SU VIDELI TELO NA TERASI RADE MATIĆ, A U STANU UPALJENU SVEĆU: Sad je objasnila kakve to veze ima sa ubijenom pevačicom!

Dan nakon što je premijer Aleksandar Vučić otkrio da "policija sa velikom sigurnošću može da kaže ko je Jelenin ubica, ali nema materijalnih dokaza da zločinca uhapsi", Zoran Marjanović je rekao da mu se vratila nada da će monstrum ipak biti uskoro uhvaćen.

Ovo su razlozi zbog kojih Jelenin ubica još uvek nije iza rešetaka!

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

- Bio sam presrećan kada sam pročitao premijerovu izjavu da se ubici ušlo u trag i da znaju ko je. Verujte mi da niko više od mene ne bi voleo da se otkrije manijak koji mi je ubio ženu. Zato molim inspektore da mi se jave, da mi kažu ko je to, pa makar trenutno nemali dokaze da monstruma uhapse. Život bih dao da saznam ko je ubio moju Jelenu - kaže Zoran Marjanović.

Agodina u porodici Marjanović traje predugo, i mnogi su počeli da gube nadu.

- Strašno je kada nekoga koga ste voleli više od života izgubite na tako svirep način. Mesecima se pitam zašto je neko odlučio tako da joj presudi. Zato mnogo hvala policiji što nije prestala da radi na ovom slučaju i što su mi ponovo vratili veru da će ovaj pakao konačno prestati - poručio je on, a o natpisima da je neko iz njegove porodice počinio ovaj zločin, Zoran kaže:

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Ja u to i dalje ne mogu i ne želim da poverujem. Razmišljam, preispitujem se, ali ništa mi ne pada na pamet i ni na koga ne mogu da posumnjam. Iskreno, ne verujem da je to neko od porodice ili prijatelja s kojima smo provodili vreme. Ubiti nekoga sa 33 udarca, mučiti i baciti u kanal, pa to može samo neki manijak, monstrum i potpuni stranac. Jer, svi iz naše okoline su obožavali Jecu.

Zoran je takođe ispričao i da njegova petogodišnja ćerka Jana još uvek ne zna da je ostala bez majke.

- U svem ovom rasulu, jedino sam uspeo da Janu oraspoložim i vratim je u detinjstvo. Potpuno se oporavila, nije više ćutljiva i povučena, redovno odlazi u vrtić. Idemo svake nedelje i kod psihologa na razgovore i u tome nam pomaže njena vaspitačica Lenka. Niko od njih nije za to da joj kažemo istinu, već nam savetuju da to ide prirodnim putem. Svakako, čim pita za majku, ja promenim temu, odemo naplje, u igraonicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA