PREPOZNAJETE LI ČOVEKA SA SNIMKA: Naočigled prolaznika ukrao bicikl (FOTO)

- Oko 19 sati nakon treninga sam svratio da uzmem nešto da pojedem i ostavio sam bicikl na tri minuta misleći da se niko neće usuditi da ga uzme ispred radnje sa video nadzorom gde cirkuliše dosta ljudi. Kada sam izašao bicikla nije bilo - priča Stojanović

  • 6

Da lopovi ne biraju koga će da oštete dokazuje slučaj osmostrukog Balkanskog prvaka u triatlonu Ognjena Stojanovića,  koji je na nekoliko minuta ostavio bicikl ispred jedne radnje u Novom Sadu i nije ga zatekao kada se vratio.

- Oko 19 sati, nakon treninga sam svratio da uzmem nešto da pojedem i ostavio sam bicikl na tri minuta misleći da se niko neće usuditi da ga uzme ispred radnje sa video nadzorom gde cirkuliše dosta ljudi. Kada sam izašao, bicikla nije bilo - priča Stojanović.

DA LI GA PREPOZNAJETE? Ako znate nešto o ovom mladiću, hitno zovite policiju! (FOTO)

Sa video snimka iz susedne zgrade se mogu dobiti određene naznake čoveka koji je uzeo i odvezao bicikl.

Inače, Ognjen Stojanović je završio Fakultet za sport, plivanjem se bavi od 1995, a triatlonom od 2005. godine.

Printskin Printskin

BEOGRAĐANI, PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVEKA? Ako znate nešto o njemu, obavezno zovite policiju!

- U triatlonu sam se pronašao nakon plivačke karijere zbog zanimljivosti sporta. Balkanski prvak bio sam osam puta, osvojio sma treće mesto na svetskom takmičenju u akvatlonu i imam dva podijuma na kontinentalnim kupovima. Jednom sam bio prvak Srbije u maratonu i ove godine osvojio sam drugo mesto na Državnom takmičenju u atletici na 5 km.

Pozivamo svakoga ko prepozna čoveka sa snimka da nam javi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. septembar 2016 | 23:03

    Druze koliko ti mislis da ti je potrebno malo vremena ili minuta da kupis nesto TOLIKO JE LOPOVU POTREBNO DA UKRADE ,IMAJ TO UVEK NA UMU !!!

  • Daka

    14. septembar 2016 | 23:19

    Eeee,mozes da se oprostis od bajsa..ja isto prosla za manje od minuta,bilo je isto i video nadzora i nikom nista!U Zrenjaninu!!!Zasticeni lopovi!!!!

  • Yug

    14. septembar 2016 | 23:39

    Omaklo mu se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA