≫ 

Uhapšeno 50 navijača zbog derbija! Stefanović: Huligani neće vladati Beogradom

Ministar unutrašnjih poslova istakao i da je 10 policijaca povređeno u sukobima sa nasilnim navijačima

  • 8

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je da huligani neće vladati Beogradom i da očekuje oštru rekaciju pravosuđa prema onima koji su pravili nerede i sukobljavali se uoči 152. Večitog derbija.

Stefanović je istakao da je uhapšeno 50 ljudi kojima je određena mera zadržavanja.

POLICIJA NEĆE TRPETI NASILNIKE

- Moraće da odgovaraju za to što su mislili da će nekog da tuku, ili da se obračunaju sa policajcima, da ih gađaju kamenicama, flašama, bakljama, to apsolutno nećemo tolerisati. Ne mogu da verujem da neko misli da može proći nekažnjeno kada napadne policiju - rekao je Stefanović na TV Pink.

On je upozorio one koji tako razmišljaju da policija neće trpeti takve stvari i da neće dozvoliti da "se prave invalidi da bi se neko ižzivljavao".

- To apsolutno nije dozvoljeno i sada očekujemo od sudova i tužilaštava da pokažu oštrinu, da pošalju poruku svima da to ne može da se dešava u našoj zemlji - istakao je Stefanović.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

10 POLICIJACA POVREĐENO

On je podsetio da je uoči derbija bilo sukoba na Novom Beogradu, kada je jedna grupa navijača Crvene Zvezde brutalno pretukla jednog momka, kao i kod Ruda gde je zabeležen veći sukob dve grupa navijača Partizana i Crvene Zvezde, a zatim i Zvezdinih navijača sa policijom.

- Deset policjaca je zatražilo pomoć u Urgentnom centru i jedan broj navijača. Tu je uhapšeno više ljudi. Očekujem reakciju ravosuđa da se pokaže da tako nešto nije dozvoljeno i da ne može da se dešava u našem gradu - rekao je Stefanović.

Kako je istakao, huligani neće vladati Beogradom, neće ga razbijati grad i neće ga paliti.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad ns

    18. septembar 2016 | 10:53

    Ma sudovi nam nisu ni za k.Kad odes u sud a tamo sve minici i dekoltei da budem kulturan.

  • Jovo

    18. septembar 2016 | 10:13

    Zar je moguce dase ta bagra nemoze normaliziat.pod hitno treba menjat zakon..rigiozne mere treba uvest..ja sam navijac zvezde,al mise gnuse dio zvezdini navijaca.dok policija nebude lomila rebra bice tako.za bagru nije demokracija.samo cvrsta ruka.

  • Ris

    18. septembar 2016 | 10:02

    Stoka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA