≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

SEKSI NATAŠA MOSKVA JE BIVŠA TUĐMANOVA SNAHA: Posle snimanja pornića, objavila je vreli snimak (FOTO) (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica Nataša Moskva je privukla pažnju medija 2012. godine, kada je procureo njen pornić sa tadašnjim suprugom Igorom

  • 3

Bivša supruga Igora Tuđmana Nataša Ivkošić privukla je veoma brzo pažnju u regionu. Unuka pokojnog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana sada se bavi muzikom, a od ranije je poznata javnosti po aferama u koje je bio umešan i Igor Tuđman.

POSTAO PROFI: Unuk Franja Tuđmana u srpskom porniću! (FOTO)

Ona se predstavila na estradi kao "Nataša Moskva", a prva pesma koju je predstavila jeste "Pijana od ljubavi", koju je napisala Alka Vuica.

Pevačica je privukla pažnju medija 2012. godine, kada je procureo njen pornić sa tadašnjim suprugom Igorom. Nataša se od Tuđmana razvela dok je on služio robiju u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

Printskrin: Youtube/theCartel song Printskrin: Youtube/theCartel song

Igor i Nataša uhapšeni su u februaru 2013. godine jer su opljačkali Beograđanina V. V. kojeg su u njegovom stanu omamili, uzeli mu ključeve od skupocenog džipa, novac i mobilne telefone.

Sa ovim imućnim Beograđaninom su se upoznali preko jednog sajta za druženje i obećali mu da će imati "trojku" u njegovom stanu, međutim uhapšeni su na srpsko-hrvatskoj granici. Na suđenju su priznali krivicu i sklopili nagodbu. Nataša Tuđman je 2013. godine izdržala šestomesečnu kaznu i vratila se u Zagreb. Nedavno joj je istekla zabrana ulaska u Srbiju.

Kako pišu hrvatski mediji, Nataša nikada ne spava sama. Ako s njom krevet ne dele njena deca, tada je njen ljubimac plišani meda obavezno pored nje u postelji.


- Nije me dobro imati za komšiju - rekla je Nataša, dok su tamošnji mediji preneli da bi mnogi takvu "potencijalnu opasnost" rado imali u svojoj blizini.

Pogledajte njene provokativne fotografije OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    20. septembar 2016 | 14:00

    Deda njenog bivseg muza je rodjeni brat F.Tudjmana. Kakav je on unuk Franji?

  • Muhamed - Zenica

    20. septembar 2016 | 21:19

    Kao i 90% ovih danas "novokomponovanih" pjevacica, veze nema s pjevanjem, ali bitno je da je napumpala usta, grudi i snimila pornic.

  • Tadija

    20. septembar 2016 | 13:13

    Ala bi te boje milo moje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA