U stravičnoj nesreći na putu Nikšić-Podgorica poginuo crnogorski političar!

Slavko Baković je bio predsednik Saveta mladih DPS u Herceg Novom i poslanički kandidat te partije, a pored njega, stradala je i Ksenija Brković (24)

  • 0

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Nikšić-Podgorica koja se dogodila u ponedeljak oko 14 časova poginuo je političar Slavko Baković (24) i Ksenija Brković (24).

Muškarac umro od srčanog udara jer Hitna pomoć NIJE IMALA MESTA da ga odveze u bolnicu!

Baković je bio predsednik Saveta mladih DPS u Herceg Novom i poslanički kandidat te partije.

Slavko je na licu mesta ostao mrtav, a Brkovićeva je preminula u Kliničkom centru Crne Gore od posledica saobraćajne nesreće.

Pored dvoje tragično nastradalih, u ovoj saobraćajnoj nesreći povređeno je još pet osoba. Reč je Uvejsu Hasaniju (40), Albanu Selmaniju (16), Aldonu Faćiju (22), Anesu Hajlovcu (27) iMladenu Crnogorcu (35).

Poginuli Baković bio je za volanom Reno klija podgoričkih tablica. Reno modus vozio je Radovan Žunjić, ali je on prošao bez povreda. Kamionom Man je upravljao Ajdin Senaid iz Visokog, a kombijem Reno trafik Mladen Crnogorac sa Pala.

Saobraćaj na ovoj deonici bio je u prekidu pet časova, a vozila su preusmeravana na alternativni pravac preko Pandurice.

Zbog tragične smrti našeg Slavka Bakovića, kandidata za poslanika Demokratske partije socijalista Crne Gore i predsednika Saveta mladih DPS Herceg Novi, partija je odlučila da odloži konvenciju liste “Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović” u Plužinama – saopštili su iz DPS.

Poginuli funkcioner DPS bio je zaposlen u “Montenegro erlajnzu”.

(Telegraf.rs / Izvor: pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA