≫ 

DOBRODOŠLI: Otvorena 32. sezona ZVEZDARA TEATRA

Od ove sezone omogućili smo ostvarivanje ličnih popusta prilikom onlajn kupovine

  • 1

Sa radošću vas obaveštavamo da je počela prodaja ulaznica za novu 2016/2017. sezonu.

Sezonu otvaramo 8.10. premijerom komedije Pasivno pušenje Nebojše Romčevića, u režiji Egona Savina. U predstavi igraju: Radoslav Milenković, Marko Baćović, Mladen Andrejević i Aleksandar Đurica. Više o predstavi i razgovor sa autorima organizovaćemo na konferenciji za medije koju planiramo 3.10. u 14 časova. Blagovremeno ću vas podsetiti.

Glumci Voja Brajović i Sergej Trifunović će proslaviti 50. izlazak pred publiku u predstavi Voz.

U goste nam dolazi predstava Julije Cezar V. Šekspira, u režiji Kokana Mladenovića, sa glumačkom postavkom u kojoj su Sergej Trifunović, Saša Torlaković, Branislav Trifunović, Jelena Minić, Marko Marković i Irena Popović.

Tokom leta radili smo na unapređenju prodaje preko interneta. Od ove sezone omogućili smo ostvarivanje ličnih popusta prilikom onlajn kupovine.Zvezdara teatar

Podsećamo vas da škole i đaci, studenti, penzioneri i vlasnici Lajf plus kartica imaju popust od 30% na kupovinu ulaznica. Ostale pogodnosti prilikom kupovine, kao i način na koji ih možete ostvariti potražite na našem sajtu.

Zvezdara teatar je tokom leta radio na kreiranju i implementaciji virtuelne šetnje kroz pozorište kojoj se pristupa preko našeg sajta, Facebook strane ili jednostavnim traženjem imena pozorišta u Google pretraživaču.

Prošetajte se kroz pozorište, obiđite scene, gledalište, foaje i zavirite u delove pozorišta koje publika nema priliku da vidi. U naše pozorište možete da uđete u bilo koje doba dana i noći, za ovaj ulazak vam nije potrebna ulaznica!

Pogledajte unutra (See Inside) je Google platforma koja predstavlja korak dalje kada su mape i već poznati Google Street View u pitanju, pružajući mogućnost posetiocima da pogledaju unutrašnji prostor institucije. Tokom virtuelne šetnje naići ćete i na zanimljive fotografije, kao i linkove pomoću kojih možete pristupiti našem sajtu i onlajn se informisati o predstavi, odabrati mesto i kupiti ulaznice.

Ako želite da Pogledate unutra to možete učiniti putem uređaja kao što su kompjuteri, tableti, pametni telefoni, a posebno je zanimljiva opcija 360 stepeni pomoću koje je možete doživeti atmosferu pozorišta kretanjem i okretanjem prenosivog uređaja poput tableta ili pametnog telefona.

Sve je spremno, nedostaje nam samo publika da bi magija mogla da počne!

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    20. septembar 2016 | 16:18

    Hvala vam na izuzetnim predstavama , kao po obicaju gledamo sve predstave ! Jedva cekamo , da krene nova sezona ! Vidimo se !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA