MAJKA OSTAVILA DETE (2) U AUTU I OTIŠLA NA ŽURKU: Kad se setila, dotrčala je do kola, ali staklo je bilo razbijeno

Majka se pojavila tek 20 minuta nakon što je policija izvadila preplašeno dete

  • 1

Prizor malog deteta koje, ostavljeno samo u automobilu, vrišti na sav glas, šokirao je prolaznike, a još više je iznenadilo saznanje da mu je majka u to vreme bila u provodu, u klubu u blizini.

Majka dvoje DECE htela da ih napusti kako bi se borila za ISIS i džihadistu za kojeg se udala preko SKAJPA

Zadivljujući prizor usledio je kada se dvadesetpetogodišnja majka, željna ludog provoda,  susrela sa grupom radoznalih prolaznika koji su pozvali policiju, prenosi The Sun.

Pošto je već dosta vremena prošlo, a niko se nije pojavio, prolaznici su pozvali policiju. Policija je ubrzo stigla na lice mesta i pozvala mehaničara koji je razvalio vrata. Izvukli su preplašeno dete, a majka se pojavila tek dvadeset minuta nakon toga.

Jedan muškarac u naletu besa je razbio ovaj automobil, pa ga je mlada majka prijavila policiji za vandalizam.

U policijskom izveštaju švajcarske policije iz grada Šaufhauzen piše da je majka ostavila dete kako bi mogla da se u noćnom klubu provodi sa koleginicama. Takođe piše da će nemarna majka sada morati da se suoči sa krivičnom prijavom za zanemarivanje deteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    21. septembar 2016 | 17:34

    Nista me vise ne moze da iznenadi.Moja prijateljica (Svedjanka) dosla je posle ludog provoda sledece jutro kod mene na kafu i rekla mi ti ces znam da me sad izgrdis ali morala sam. Pametnica je izuzetno ljubomorna na svog muza pa da se on ne bi sam provodio u baru hotela ona je iznajmila sobu, zvala zenu sa recepcije i rekla je da ce ona bebu od devet meseci da ostavi samu u sobi ali da ce podici slusalicu od telefona u sobi pa da je ova zove ako cuje da bebea previse i predugo place. Normalno da sam joj svasta kazala a ona mi je kazala da sam ja iz kamenog doba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA