≫ 

Carinici na Batrovcima prišli su "mercedesu" albanskih registracija. Kada su otvorili rezervoar za gorivo ostali su u čudu!

Policija je 10.788 grama marihuane pronašla prilikom kontrole mercedesa, albanske registracije, spakovanu u osam paketa u rezervoaru za gorivo

  • 21

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na graničnom prelazu Batrovci više od 10 kilograma marihuane i uhapsili dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, saopštio je danas MUP.

Policija je otvorila podrum u jednoj kući u Prokuplju, a onda je usledio ŠOK!

Policija je 10.788 grama marihuane pronašla prilikom kontrole mercedesa, albanske registracije, spakovanu u osam paketa u rezervoaru za gorivo.

Osumnjičeni E.K. (23) i A.M. (27) uz krivičnu prijavu biće privedeni nadležnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRLE

    21. septembar 2016 | 18:32

    Nek Puše.?!

  • Majka Mara

    22. septembar 2016 | 00:16

    Mafija... nisu ni oni ludi. Znaju oni da će naša policija pregledati Auto sa Albanskim Tablicama. Plate nekog seljaka koji će da prevozi ta kola preko granice, a oni mafijaši koji su ta kola pratili... sede u druga kola sa stranim ili čak srpskim Tablicama i prevoze lagano 100 Kg koke. Pa se naša policija hvali sa tom smešnom količinom... !

  • saaštabaš

    21. septembar 2016 | 22:26

    kako u cudu? Čudo bi bilo da je bilo samo gorivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA