SURVALA SE U PROVALIJU, AUTO JOJ SMRSKAN: Mlada žena iz Skoplja preživela katastrofu i ostala NEPOVREĐENA (FOTO)

S. V. veruje da se prilikom pada auta niz strminu, on prevrnuo najmanje desetak puta pre nego što se smrskan zaustavio na krovu

  • 1

Žena iz Skoplja S. V. (30) prekjučerašnji dan će slaviti kao drugi rođendan, jer tada je imala neverovatnu sreću. Iako se survala u duboku provaliju, iz polupanog automobila je izašla takoreći nepovređena.

UŽASNA SMRT STRAHINJE JOSIMOVA: Jezivi detalji tragedije kod Iriga

Svega par modrica po telu svedoče šta joj se tog kobnog jutra dešavalo na putu od makedonskog grada Kratovo do Skoplja, kod mesta Stracin.

- Ujutro sam krenula za Skoplje. Vozila sam po autoputu i kod Stracina mi je pred auto izletelo kuče, ali sam nekako uspela da izbegnem da ga udarim. Nedugo zatim, samo što sam se spustila niz nizbrdicu, auto je odjednom počeo da klizi, da se okreće. Potom je snažno udario u bankinu i poleteo u vazduh, a onda počeo da pada u provaliju - priseća se S. V.

Ona veruje da se prilikom pada auto niz strminu prevrnuo najmanje desetak puta pre nego što se smrskan zaustavio na krovu.

Foto: tocka.mk Foto: tocka.mk

- Dok se auto prevrtao pomislila sam da mi je tu kraj, da ću sigurno umreti. Kada se konačno zaustavio, uspela sam da otkačim pojas, ali sam shvatila da ne mogu da izađem, jer su vrata bila zaglavljena. Auto je ubrzo počeo da se dimi. Uhvatila me je panika, ali sam dobila i neviđenu snagu, pa sam nogama uspela da slomim staklo i kroz prozor izađem napolje - priča S. V.

SNEŽANA SLETELA S PUTA, OSTALA ZAROBLJENA U AUTU 30 SATI: Slomljenu i krvavu je izvlačili iz kanala!

Onako poluošamućena ona je nekako uspela da se popne do autoputa i zaustavi prvi automobil koji je naišao. Čovek je bio iz Probištipa. On je pozvao Hitnu pomoć i policiju, a kada su stigli, policajci su ostali u čudu. Nisu mogli da poveruju da je S. V. iz ovako teške saobraćajne nesreće izašla zdrava i živa.

Posle pregleda, u bolnici su joj rekli da ima samo modrice i ogrebotine po telu. Ona je dobro prošla, ali će auto završiti na otpadu, jer više ne može da se popravi.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LB

    22. septembar 2016 | 08:47

    Juce je bilo rodjenje presvete Bogorodice.Na ovaj dan se i ta djevojka iz nekog razloga rodila ponovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA