Svekar Jelene Marjanović se IZLANUO na saslušanju: "Nikad neću otkriti ko je ubio JECU!"

Potom je brzo pokušao da opravda svoje reči objašnjavajući da agonija njegove porodice traje već predugo

  • 56

Svekar svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, Vladimir Marjanović, nedavno je ponovo saslušan u policiji, a zbog unakrsnog ispitivanja i brojnih pritisaka, on je pokazao svoju nervoznu narav.

VLADIMIR MARJANOVIĆ NAPAO ZORICU KRSMANOVIĆ: Pokazivala unuci slike mrtve majke, pa završila u bolnici!

Kako saznaju beogradski mediji, suočen sa novim dokazima i saznanjima iz istrage, on je ustao ispred policajaca i slomljeno rekao da mu je dosta svega.

- Nikad neću otkriti ko je ubio Jelenu! - izlanuo se navodno Marjanović, ali je potom brzo pokušao da opravda svoje reči objašnjavajući da agonija njegove porodice traje već predugo, ali da ipak ne zna ko je izvršio ubistvo.

On je ponovio da za šest meseci, koliko istraga traje, Marjanovići ne spavaju, da su na lekovima, da im je zdravlje ugroženo i da je nervoza učinila da se napravi razdor u porodici.

- Opet dajem izjavu u policiji. Ogroman je pritisak. Naravno da ne znam ko je ubica, ali mi je više dojadilo ovo mrcvarenje. Kako da vam kažem ko mi je ubio snajku kad ne znam?! I ja bih voleo da znam. Ali kad vam to pitanje bukvalno lebdi danonoćno iznad glave, normalno je da reagujem ovako! - rekao je Vladimir na saslušanju.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVETLOST

    23. septembar 2016 | 12:11

    "Nikad neću reći,ko ju je ubio", pa nakon toga peglaš izjavu.Prevazišao si sebe u manipulisanju.Kasno si shvatio da je pogrešan korak.Pametni i stručni momci a osnaženi novim kadrovima sve znaju i mnogo više od toga.Tvoja obrazloženja odavno nemaju nikakvu težinu ni značenje. Neophodno je, gaziiti ih što više,još malo ludila neće im škoditi obzirom da ga imaju na pretek.Klupko je uveliko odmotano.... kraj je na pomolu.

  • Ja

    23. septembar 2016 | 08:07

    Dosta vise sa tim olosima Marjanovicima.Sve ih pozatvarati pa da vidis.Nego vide oni da mogu da vrdaju koliko hoce zato je tako.Sve njih u zatvor pa da vidis kako ce da pevaju.

  • vesna7418

    23. septembar 2016 | 08:31

    Sve on zna,samo treba starog monstruma dobro pritisnuti da propjeva,a onda ih sve pohapsiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA