≫ 

MASA UNEZVERENIH CRNACA NAPALA BELCA: Vukli ga po podu i brutalno šutirali, on ih molio za milost (VIDEO)

Grupa tamnoputih muškaraca maltretirala je i tukla muškarca na parkingu tokom nereda u Šarlotu

  • 8

Policijski čas uveden je protekle noći u američkom gradu Šarlotu, nakon tri dana protesta pokrenutih pošto je policajac ubio jednog muškarca afroameričkog porekla. Oni nemiri nisu prošli bez incidenata, policija je ispaljivala suzavac na demonstrante koji su blolirali ulice, a u tučama je povređeno četiri policajca i jedan demonstrant je teško ranjen.

VANREDNO STANJE U SEVERNOJ KAROLINI: 9 osoba povređeno, 44 uhapšeno. Nacionalna garda izašla na ulice (FOTO) (VIDEO)

Na snimku koji je objavljen na internetu, prikazano je kako grupa tamnoputih muškaraca maltretira i tuče belca na parkingu tokom ovih nereda.

On ih je molio za milost dok su ga vukli po zemlji i brutalno šutirali i udarali.

U komentaru ispod snimka se navodi da su bili motivisani retorikom organizacije "Blek lajvs meter", iako ta tvrdnja nije zvanično potvrđena.

Da podsetimo, demonstranti su protestom nastojali da izvrše pritisak na policiju da objavi snimak koji bi možda mogao da pomogne rasvetljavanju ubistva Afroamerikanca. Tokom demonstracija su uzvikivali "Pustite snimak" i "želimo snimak".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pixy

    23. septembar 2016 | 11:44

    Za pedeset godina belci u americi ce brati pamuk

  • MJ

    25. septembar 2016 | 02:50

    Ovi divljaci traze pravdu? Samo traze povod da unistavaju grad. Posle se cude kada ih policija izreseta prililom naglih pokreta. Sada.mi je jasno da oni nisu bas tolilo jadni ugrozeni. Iako ih je brojcano manje, prednjace u divljanju, i kriminalnim radnjama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA