≫ 

JEZIVE PRETNJE ISLAMISTA: Krv će teći, Republika Srpska neće postojati!

- Taj isti sadržaj je stigao na više email adresa u RS. Odeljenje za visokotehnološki kriminal od saznanja radi na tome da otkrije s koje mail adrese je poruka upućena - kazala je Miljanovićeva

  • 76

"U ime Alaha, Milostivog, Samilosnog! Vaša krv će teći ulicama jer ste sami tako izabrali. RS više neće biti", navodi se u poruci koju su dobile "Nezavisne novine". U redakciji su pretnju zvanično prijavili Policijskoj stanici u Lazarevu.

Mirna Miljanović, načelnica Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a RS, kazala je da su došli do saznjanja da je identičan mejl stigao na više adresa u RS.

IZETBEGOVIĆ PRETI: Dodik će završiti kao Gadafi i Sadam!

- Taj isti sadržaj je stigao na više imejl adresa u RS. Odeljenje za visokotehnološki kriminal od saznanja radi na tome da otkrije s koje mail adrese je poruka upućena - kazala je Miljanovićeva.

Sandra Gojković-Arbutina, glavna i odgovorna urednica "Nezavisnih" nije iznenađena jer su pretnje svakodnevica novinara.

(UŽIVO) REFERENDUM U SRPSKOJ: Zatvorena glasačka mesta, prvi rezultati oko 21h (FOTO)

- Iako ih često doživljavamo, nikada nijednu nismo shvatili olako, pa nećemo ni ovu. Nadamo se da će pripadnici MUP-a preduzeti sve što je u njihovoj moći i nadležnosti kako bi otkrili odakle je poslata pretnja - kazala je Gojković-Arbutina.

Anonimni i-mejlovi pretećeg sadržaja stigli su na adresu kabineta predsednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    25. septembar 2016 | 23:50

    Boze dragi koje budale. U ime Allaha krv ce teci ulicama , to nikako ne moze biti u njegovo ime jer Bog je ljubav.Ovo rade jer su pali u ruke sejtanu.Islam kao religiju upropastili primitivni i neobrazovani ljudi.Ovo bas nema nista sa religijom vec sa ludilom.

  • Stranac u noci

    25. septembar 2016 | 22:15

    Mozete da duvate samo

  • sale

    25. septembar 2016 | 23:47

    TERORIZAM JE BOLEST, POZOVITE DOKTORA ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA