Hilari Klinton u prvoj debati SLAGALA čak 5 puta (VIDEO)

Prva predsednička debata bila je prva od tri planirane uoči izbora za predsednika SAD 8. novembra. Stručnjaci i mediji analiziraju ponašanje protivnika, a na meti se našla i Hilari Klinton u čijem izlaganju su primećene neke nelogičnosti

  • 5

Kandidatkinja Demokratske partije za predsednicu SAD Hilari Klinton i njen republikanski rival Donald Tramp razmenili su uvrede i bili bitku oko toga ko će pokazati veći temperament, izdržljivost i rasuđivanje u sinoćnjoj vatrenoj TV debati u kojoj je Tramp često morao da uzmiče, ocenio je AFP.

HILARI PREGAZILA TRAMPA: Klintonova POBEDILA u sinoćnoj debati (FOTO) (VIDEO)

Agencija navodi da je, u debati održanoj šest nedelja pred američke predsedničke izbore i s anketama koje pokazuju da su kandidati skoro potpuno izjednačeni, Klintonova je uporno dovodila u pitanje spremnost njenog rivala da bude u Beloj kući.

Izgledi kandidatkinje Demokratske partije za predsednicu SAD Hilari Klinton da uđe u Belu kuću poboljšali su se na kladionicama na internetu, nakon što se suočila sa svojim republikanskim rivalom Donaldom Trampom u prvoj predsedničkoj debati. Uplate za pobedu Klintonove porasle su sa šest na 69 odsto, dok su uplate na račun Trampa pale sa 7 na 31, pokazuju podaci novozelandske firme PredictIt, koja predviđa ishode političkih i finansijskih događaja.

Međutim, neki tamošnji mediji su izdvojili i naveće laži koje je izgovorila sinoć tokom debate.

1. "Kad sam postala državni sekretar, Iran je bio nedeljama daleko od posedovanja dovoljno nuklearnog materijala za formiranje bombe"

Na sledećoj strani pročitajte drugu obmanu Klintonove...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сербия любит Россию

    27. septembar 2016 | 20:13

    А када су то Xилари Клинтон и њен супруг Бил Клинтон говорили истину?

  • 4СССС

    27. septembar 2016 | 20:40

    Научила песмицу, хладна као санта леда, извештачена, једном речју одвратна бабетина!!! Напред Трамп!!!!!

  • Даца

    27. septembar 2016 | 17:41

    Лаже зла баба чим зине!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA