≫ 

FILMSKO HAPŠENJE USRED BEOGRADA: Presreli radnika banke i oteli mu 2 miliona!

Osumnjičeni se terete da su maskirani došli ispred ulaza u ekspozituru jedne banke, gde su uz pretnju pištoljem od radnika firme za transport novca oduzeli vreću sa novcem

  • 0

Samo nekoliko sati posle posle izvršenog razbojništva u jednoj banci u Požeškoj ulici u Beogradu uhapšeni su D.P (38), J.P. (39) i M.S. (32), zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ovo krivično delo.

Šta Zoran Marjanović radi kad ga niko ne gleda? (VIDEO)

Osumnjičeni se terete da su maskirani došli ispred ulaza u ekspozituru jedne banke, gde su uz pretnju pištoljem od radnika firme za transport novca oduzeli vreću sa novcem u kojoj se nalazilo 2.212.057,00 dinara.

Oni se takođe terete da su sredinom juna ove godine izvršili krivično delo razbojništvo, u Beogradu, u Ulici kraljice Marije, tako što su uz pretnju pištoljem presreli radnike firme za obezbeđenje transporta novca i od njih oduzeli vreću sa novcem u iznosu od oko 400.000,00 dinara.

Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija policijski službenici pronašli su pištolj koji je korišćen prilikom izvršenja ovog krivičnog dela, opojnu drogu marihuanu i kokain.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom Višem javnom tužiocu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništva, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i neovlašćena proizvodnja, držanje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA