MONSTRUOZNI SNIMAK KRUŽI SRPSKIM FEJSOM: Svirepo mučio zeca, a onda mu PREREZAO VRAT! (FOTO)

Organizacija "Orpak“ podnela je krivičnu prijavu protiv mladića koji se sve vreme smejao dok je ubijao zeca

  • 5

Na Fejsbuku su se pojavili uznemirujući snimci na kojima se vidi kako mladić prvo muči zeca, a zatim vadi nož i prerezuje mu vrat.

 

On se sve vreme smeje, vuče zeca za uši i okreće ga prema kameri kako bi se videla krv, a nakon nekoliko minuta jadna životinja je uginula u najvećoj agoniji.

 

Zbog toga je kruševačka organizacija za prava i zaštitu životinja "Orpak“ podnela krivičnu prijavu protiv L. D. iz Zaječara, na čijem se Fejsbuk profilu pojavio sporni snimak.

 

Nije poznato da li je L. D. osoba sa snimka, koja kolje zeca, ili je on samo snimao i postavio video, ali prijava protiv njega je podneta jer je, kako tvrde u Orpaku, na najgrublji način prekršio Krivični zakonik i Zakon o dobrobiti životinja.

 

- Počinilac L. D. objavio je video-zapis veoma uznemiravajućeg sadržaja, gde je promovisao i javno objavio zakonom strogo zabranjeno delo - ubijanje životinja, čime je izvršio krivično delo mučenja i lišavanja života životinja - navode u Orpaku.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aj da vidim tog junaka

    27. septembar 2016 | 15:52

    Ako je to uradio da vidim da li je tako hrabar i u prirodi.Mrzim ljude koji muce zivotinje jer je poznato da sve ubice jos od ranog detinjstva imaju sklonost ka sadizmu i mucenju zivotinja.Taj bi sutra i u nekom ratu gde bi se ogradio od toga da odgovara ladno mucio i klao neko dete ili zenu.Zanci da ovaj ludak ako to radi jadnoj zivotinjici sutra bi to isto uradio i coveku da zna da nece odgovarati.Ovo i jesu slucajevi za ozbiljno posmatranje ljudi moji ovo nije za salu zaista.

  • brana

    27. septembar 2016 | 15:02

    Kreten.

  • Pseudonim

    27. septembar 2016 | 15:51

    pravda za zeku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA