Srbi kupuju robu "ispalu iz kamiona" a NEMAJU POJMA ŠTA TO U STVARI ZNAČI! (FOTO)

Kako toliki alat i tehnička roba prevoznicima ispada iz kamiona je pitanje koje ne treba da postavlja ko ne želi da ga smatraju naivnim i neobaveštenim

  • 3

Na minulom vašaru u Kragujevcu ponuđeno je mnogo alata po više nego povoljnim cenama, i to zahvaljujući tome što je roba "ispala iz kamiona". Kada je peti prodavac povikao da povoljno prodaje gedore (alat za automehaničare) dodajići "ispalo iz kamiona" naivni su se zbunili. Zbunjeni su pitali. Prodavci nisu bili radi da objašnjavaju, tek po koji iskusniji kupac.

REŠENA MISTERIJA NESTANKA BILJANE NIKOLIĆ: Niko nije očekivao da će je naći na ovom mestu

Kako toliki alat i tehnička roba prevoznicima ispada iz kamiona je pitanje koje ne treba da postavlja ko ne želi da ga smatraju naivnim i neobaveštenim.

SUDBINA USVOJENOG DEČAKA POTRESLA CELU SRBIJU: Danas će se zbog njega izaći na ulice!

- Vidite ovako, kada neko prodaje alat jeftino, ili bilo koju tehniku, kupci odmah kažu "ah, to ti je nešto kinesko". Ali, ako kažeš- ispalo iz kamiona, onda pogledaju. Evo, obasniću, "ispalo iz kamiona" znači da je roba kradena, da je prodaju lopovi ili trgovci koji su je nabavili od lopova, da je kvalitetna i negde ukradena. Onda kupac odmah smatra da to vredi pogledati. Imam robu koja je "ispala iz kamiona", a imam i kinesko đubre koje reklamiram sa "ispalo iz kamiona". Šta jeste, a šta nije "ispalo", šta je kinesko a šta nije, naravno da neću reći, pa da objavite - šeretski priča jedan od prodavaca, jedini voljan da objasni termin.

Foto-ilustracija: Telegraf Foto-ilustracija: Telegraf

DANAS SLAVIMO DAN DEVICA: Devojke naročito moraju da povedu računa o OVOJ stvari

Nakon što čovek sazna za termin, vidici mu se otvaraju. Ispostavlja se da silan pošten svet kupuje robu "ispalu iz kamiona", i to alat, telefone, laptop računare i ostalu tehniku. Nešto od toga jeste kvalitetno i "ispalo", a nešto je kineska roba koju naivni kupci plate i pet puta više od prave vrednosti misleći da je "ispala iz kamina".

ZUKORLIĆ: Seksualno obrazovanje je VULGARNO, treba uvesti zdravstveno!

A silne gedore "ispale iz kamiona" koštaju u Kragujevcu prosečno 5.000 dinara. Nije da nisu prodavane.

(M.Raca)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • wolf predator

    28. septembar 2016 | 23:50

    Ja bi kupio neki arsenal oružja koi je ispao iz rusije

  • Maverick

    30. septembar 2016 | 16:49

    kod nas su neki pomalo priglupi,ljudi čim čuju da je nešto kinesko misle da je to djubre,danas je sve kinesko,skoro sva bredirana roba se proizvodi u Kini!

  • Weselko

    29. septembar 2016 | 19:20

    Zato odes kod kineza nema lazi nema prevare 100 posto kineska roba ali koliko para toliko i muzike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA