≫ 

POSAO U DRŽAVNOJ FIRMI: Imate samo osam dana da se prijavite, plata 59.000, ovo su uslovi!

U tekstu konkursa, koji će biti objavljen sredinom nedelje, navodno stoji da je raspon plata ovih državnih službenika od 38.000 do 59.000. Novi inspektori će biti raspoređeni na ukupno 68 pozicija

  • 4

Poreska uprava Srbije danas je objavila konkurs za prijem 100 poreskih inspektora, od kojih će većina raditi na Novom Beogradu i u Novom Sadu. Najveći broj inspektora potreban je za kontrole. a rok za podnošenje prijava je osam dana.

Prema rečima direktorke Poreske uprave Dragane Marković, prijem novih inspektora doprineti smanjenju prosečne starosti zaposlenih u toj službi koja je oko 56 godina. Ona očekuje da bolji rad inspekcije omogući bolju naplatu poreskih prihoda i efikasniju borbu protiv sive ekonomije.

Imaju kuće, jahte i skupa kola, a prijavili siću: Da li je troje najbogatijih ljudi na srpskoj estradi utajilo porez?

U Poreskoj upravi Srbije sada je oko 5.200 zaposlenih.

U tekstu konkursa, koji će biti objavljen sredinom nedelje, navodno stoji da je raspon plata ovih državnih službenika od 38.000 do 59.000. Novi inspektori će biti raspoređeni na ukupno 68 pozicija, saznaju beogradski mediji.

Foto: Deutsche Bundesbank Foto: Deutsche Bundesbank

Uslovi koje kandidati moraju da ispunjavaju su obimni i konkretni.

POJAČANE PORESKE KONTROLE: Provera ugostiteljskih objekata od sada sedam dana nedeljno!

"Iskustvo u struci" - od godinu do sedam godina, uslov je za sva radna mesta, a po obrazovanju kandidati bi trebalo da budu pravnici ili ekonomisti.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Broj potrebnih inspekrtora u Beogradu je 41, u Novom Sadu devet, Nišu četiri i Kragujevcu tri, dok će se u gradovima poput Kruševca, Užica, Sombora, Leskovca, Jagodine, Sremske Mitrovice, Lazarevca i Pančeva naći mesto za po jednog novog inspektora.

Evo dokle će paušalci plaćati porez - PO STAROM!

Za mesto mlađeg poreskog inspektora na analitičko-poreskim poslovima kancelarijske kontrole dovoljno je da imate godinu dana staža, dok se od viših inspektora poreske policije očekuje najmanje sedmogodišnje iskustvo u struci.

Radna mesta predviđaju pozicije viših inspektora, inspektora, i mlađih inspektora i to na poslovima terenske i kancelarijske kontrole kao i na analitičko-poreskim poslovima i poslovima naplate.

Foto: Telegraf, Marko Todorović Foto: Telegraf, Marko Todorović

U Poreskoj upravi kažu da će za svima koji budu izabrani biti omogućeno usavršavanje kroz obuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROM

    28. septembar 2016 | 17:49

    Svi traze radnike sa iskustvom. . .ne znam kako se stice iskustvo kad bez njega ne mogu nigde da radim.Jedino iskustvo koje imam je tragac za poslom

  • SU

    28. septembar 2016 | 20:07

    Zvuci lepo i primamljivo, ali odakle pobogu 7 godina radnog staza!? Gde su ta obrazovana deca sa fakultetskim diplomama, naravno drzavnih fakulteta mogla da nakupe toliko godina radnog staza!.

  • Nepoznat

    29. septembar 2016 | 00:34

    Radio sam u PU, uslovi su u najmanju ruku ocajni. Jedino tacno iz ovog teksta je prosek godina. Zelim srecu svakome ko se zaposli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA