SAMOUBISTVO POKUŠALA I SUPRUGA SAMOUBICE: Novi detalji suicida ispred stana gradonačelnika Kumanova!

U stanu gde je živeo Kirče Todorovski na podu je onesvešćena pronađena i njegova supruga, a pored nje su bile prazne kutije od lekova

  • 1

Samo tri sata nakon saoubistva biznismena Kirčeta Todorovskog ( 55 ), koji je pre tri dana sebi ispalio metak u glavu ispred ulaza u stan Zorana Damjanovskog, gradonačelnika makedonskog grada Kumanova, u stanu gde je živeo Todorovski na podu je onesvešćena pronađena njegova supruga. Pored nje su bile prazne kutije od lekova, pa se predpostavlja da je i ona digla ruku na sebe.

UBIO SE ISPRED STANA GRADONAČELNIKA KUMANOVA: Pronađen pištolj pored tela muškarca!

Srećom, rodbina ju je na vreme našla i hitno odnela u bolnicu gde su joj lekari isprali želudac i spasili život.

Njen slučaj nije bio prijavljen policiji u Kumanovu, niti Tužilaštvu koje istražuje smrt njenog supruga, koji je u sedećem položaju pronađen mrtav ispred ulaznih vrata stana gradonačelnika. Pored njega je bio njegov pištolj, koji je posedovao sa dozvolom.

U vreme (samo)ubistva, ispričala je Marta Damjanovska, ćerka gradonačelnika, ona, njen brat i otac su bili u stanu, ali ništa nisu čuli. Samo je majka bila na poslu.

Misteriozna smrt Kirčeta Todorovskog tek treba da se rasvetli, a policija da otkrije motiv samoubistva ili možda ubistva.

U međuvremenu, kruže glasine da je Todorovski bio kum i biznis partner gradonačelniku Kumanova Zoranu Damjanovskom u građevinskoj firmi ADA, u vlasništvu Damjanovskog, ali da sa njim nije govorio zadnjih 15 godina.

Todorovski je, navodno, izvršio finansijsku proneveru u firmi nakon čega je izbačen sa posla, a Damjanovski je protiv njega poveo sudski postupak. Pokojni Todorovski je navodno nekoliko puta molio kuma Damjanovskog da povuče tužbu.

Foto: kumanovonews Foto: kumanovonews

Prema drugoj priči, koju je potvrdilo i kumanovsko tužilaštvo, po privatnoj krivičnoj prijavi Kirčeta Todorovskog otvorena je istraga protiv gradonačelnika Damjanovskog zbog zloupotreba i prevare.

Zgrada u kojoj živi gradonačelnik izgrađena je pre 15 godina, a u njenoj izgradnji su učestvovali kumovi i biznis partneri. Međutim, kada je počela prodaja stanova i poslovnog prostora, Damjanovski i Todorovski su se posvađali.

Ćerka gradonačelnika, Marta Damjanovska negira da je njena porodica vodila bilo kakav sudski spor sa pokojnim Todorovskim.

(D.J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    29. septembar 2016 | 07:12

    Прочешљати мало прошлост дотичног градоначелника....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA