≫ 

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U TUZLI: Otac UBIO dvoje DECE, pa pokušao da izvrši samoubistvo

Tragedija se dogodila oko 19.30 sati na regionalnom putu Lipnica-Obodnica kod Tuzle

  • 8

Na regionalnom putu Lipnica - Obodnica kod Tuzle otac je ubio svoje dvoje dece, nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo. Prema nezvaničnim informacijama, sin je imao pet godina, ćerka 12 godina.

- Tragedija se desila oko 19.30. Nakon dojave policija je izašla na lice mesta i zatekla stravičan u prizor. Otac je pucao u svoje dvoje dece u automobilu "pasat". Jedno dete je preminulo na licu mesta. Drugo dete je preminulo u UKC Tuzla - rekao je portparol MUP TK, Izudin Šarić, a prenosi "EuroBlic".

On je dodao da se muškarac koji je pokušao da izvrši samoubistvo nalazi na UKC Tuzla, u teškom stanju, jer je pucao sebi u glavu.

- Čekamo da se završi uviđaj nakon čega će biti poznato više detalja o ovom slučaju, kao i identitet muškarca i dece - kazao je Šarić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    28. septembar 2016 | 22:31

    Sto ne izvrsi samoubistvo prvo skote! Pocivajte u miru :(

  • Marina

    28. septembar 2016 | 23:46

    Ja bi bas volela da prezivis i trunes u zatvoru do kraja zivota i da ti svaki put kad sklopis oci vidis svoju mrtvu decu! Zivot i detinjstvo si im uskratio kretenu izopacen!

  • Salee

    28. septembar 2016 | 22:56

    Jeli te to žena ostavila,pa si odlućio da joj se osvetiš monstrume?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA