TATA JE TUKAO I PALIO MOJU MAMU: Jezivi detalji horora u Kaluđerici

Nasilnik je nesrećnu ženo prvo tukao, pa ošišao i obrijao joj glavu, ali mu ni to nije bilo dovoljno

  • 8

Čitavu Srbiju je potresla vest iz Kaluđerice, kada je obelodanjeno da je muž maltretirao suprugu, tukao, žigosao i terao da jede izmet.

Monstrum našao OPRAVDANJE zašto je ženu brutalno unakazio ŽILETOM i ŽARAČEM!

- Bilo je strašno. Tata je mnogo tukao i palio mamu - rekla je petogodišnja ćerkica Marije Ferizović (21) koju je brutalno pretukao suprug Ahmed Marinković (40). On je uhapšen posle neviđene torture nad nesrećnom ženom koju je sekao žiletom i žigosao žaračem po glavi.

JEZIVO: Ovo je Marija F. (21) koju je muž BRUTALNO sekao žiletom i žigosao žaračem! (FOTO)

Inače, horor u porodičnoj kući u kojoj je ovaj bračni par živeo kao podstanar, trajao je dva dana. Unakažena Marija, koju je posle zverskog napada pomahnitali Ahmed ostavio samu i zaključanu, smogla je snage da pozove komšije da joj pomognu, piše Kurir.

MUŽ JE SEKAO ŽILETOM, ŽIGOSAO ŽARAČEM I BRUTALNO TUKAO: Devojka (21) danima trpela stravično iživljavanje u Kaluđerici!

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Kada je policija ušla u stan zatekla je jeziv prizor od kojeg se ledi krv u žilama, a nesrećna žena je bila gola s brojnim posekotinama, umazana izmetom i poslednjim atomima snage je molila za pomoć.

- Ahmed je Mariju najpre tukao, i to toliko da su ženi oči bile zatvorene od otoka. Međutim, nasilniku to nije bilo dovoljno, pa ju je ošišao i obrijao joj glavu - rekao je sagovornik iz istrage, pa dodao:

- Ni to nije zadovoljilo monstruma, te je jadnu ženu sekao tim istim žiletom po telu i licu, a potom ju je užarenim žaračem žigosao po čelu. Urinirao je po njoj kako bi je probudio i terao je da jede njegov izmet. Potom je uzeo decu i otišao, a nju zaključao. Policija ju je odvela zajedno sa decom do Hitne službe u Kaluđerici, a potom je prevezena u Urgentni centar.

Kako dalje priča izvor ovog lista,  nesrećna žena je ujutru otpuštena iz bolnice i odmah je sa majkom otišla da da izjavu u policiju.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

- Izgleda jezivo, povrede su joj vidljive po celom telu. Strašno je i to što su deca gledala kako im se otac iživljava nad majkom. Nijedno od njih nije smelo da pisme od straha. Najstarija devojčiac ima pet godina i govorila je: "Tata je tukao i palio mamu".

Stan u kojem je ovaj par živeo je juče bio zaključan, a komšije ne mogu da veruju da se takav monstrum krio u Ahmedu.

- Doselili su se pre dve godine. Imaju dve devojčice i sina. Najstarija ima pet godina, sin oko dve i najmlađe dete ima oko godinu dana. Nismo se družili, ali da je takav monstrum, nikada mi ne bi palo na pamet. Nesrećna žena sigurno od straha nije smela da traži pomoć - kazao je komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veca

    29. septembar 2016 | 09:47

    Pravda i pomoc za Mariju i njenu decu!Ovaj monstrum ne zasluzuje da zivi! Igramo se sa porodicom Nadj,a na strasne stvari ni jedan jedini komentar!I Marija Ferizovic je jedna od nas,ali nema silikone ni mocne prijatelje u medijima,da je podrze.A nije imala ni ljubavnika!Obicna mala,sirota zena,koja naciji nije interesantna!Sramota!

  • Čuburka

    29. septembar 2016 | 08:55

    Da li čemu se suditi? Ovakvom monstrumu samo metak u čelo bez prava da bilo šta kaže u svoju odbranu. Smrtna kazna istim sredstvima mucenja bez sudjenja. Ima li kraja ovakvim zverstvima? Srbijo,probudi se!!!!

  • Dragana

    29. septembar 2016 | 09:10

    Ovo je strasno...monstruma kazniti najstrozije...ima li ta zena oca,brata...cisto samo da mu pokazu sta su prave batine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA