Hrvatski roker na presmešan način opisao Kolindu Grabar Kitarović (VIDEO)

Mile Kekin je dobio zadatak da u radijskoj emisiji opiše Kolindu Grabar Kitarović i iako je opisao na smešan način, ostalima nije bilo teško da pogode da se radi o njoj

  • 2

Mile Kekin, frontmen poznatog benda Hladno pivo, nije pazio na suptilnost dok je u emisiji Radija 101 opisivao predsednicu Republike Kolindu Grabar Kitarović.

HLADNO PIVO: Moramo da pevamo o društvenim problemima, sve je manje bunta u rokenrolu! (VIDEO)

Mile je gostovao u emisiji Stress Free Zona na Radiju 101, zajedno sa Tomcem iz Brkova i Dinkom iz Šanka. Voditelj Mladen Bomoštar odlučio je da će igrati "Pogodi ko sam", a svaki gost je dobio fotografiju i morao ekipi da opiše ko je u pitanju, prenosi index.hr.

Mile je, pogađate, dobio Kolindinu sliku.

- Nedavno je dosta smršala, niko ne zna kako, jesu li to brige zbog budućnosti nacije ili dobra ishrana. Dobro priča engleski, preuzela je vrednosti s američkog srednjeg zapada - rekao je on, a ostali su odmah pogodili ko je u pitanju.

Tomac je dobio Petrova, a bilo je dovoljno da kaže da je lekar i političar koji nikad nije podigao glas da drugi pogode ko je.

Dinko je dobio fotku Blanke Vlašić, što se pokazalo najtežim zadatkom, ali nakon rečenice "tatina ćerka sa bratom koji super igra fudbal", pogodili su.

Snimak možete da pogledate ovde:

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gavran

    29. septembar 2016 | 18:00

    Gadi mi se taj mile kekin...on kao sve zna, svi su glupi, kao ljubav je svugdje, pijmo veselimo se...kreten. Ljudi nemaju kad da misle o otome...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA