Da li će biti novih izbora u Hrvatskoj? Prekinuti razgovori o Vladi, Most prekinuo pregovore!

Članovi pregovaračkog tima hrvatske stranke Most iznenada su prekinuli pregovore oko usklađivanja programske platforme sa HDZ-om bez ikakvog obrazloženja

  • 5

Članovi pregovaračkog tima hrvatske stranke Most iznenada su prekinuli pregovore oko usklađivanja programske platforme sa HDZ-om bez ikakvog obrazloženja.

Regionalna N1 TV, je međutim, prenela da im je izvor iz Mosta nezavisnih lista, rekao da je sve u redu, da se radi o dezinformacijama, i da se pregovori u ponedeljak nastavljaju normalno.

ČETIRI MOGUĆA POSTIZBORNA SCENARIJA U HRVATSKOJ: Evo šta to znači za Srbiju (FOTO)

Podsetimo, pomenute dve stranke su u prvoj fazi pregovarali o sedam Mostovih uslova, da bi ove nedelje krenuli u razgovore oko programa i sastava buduće Vlade.

Iako navodno još nije bilo razgovara o konkretnim imenima i resorima, nego o usklađivanju programa, navodno je ipak zapelo oko nekih kadrova.

Inače, juče je na Pantovčaku održan prvi krug konsultacija a predsednicom Kolindom Grabar Kitarović o mandatu nove vlade, ali je konstatovano da nije stranka zasad nema podršku 76 zastupnika.

Drugi krug konsultacija zakazan je za ponedeljak 10. oktobra, a predsednica je najavila da će konstitutivnu sednicu Sabora zakazati za 14. oktobar.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buba

    29. septembar 2016 | 18:16

    Ovi su ga načisto ugasili!!!

  • Borka.

    29. septembar 2016 | 20:05

    Svake godine dabogda imali izbore.

  • Teslina naslednica

    29. septembar 2016 | 21:18

    Eto, a dan posle izbora sam napisala Mandi da ce nove izbore imari za 3 meseca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA