JELENINA MAJKA SVE GORE: Hitno prebačena na intenzivnu negu!

Od početka ove nedelje toliko joj je loše da su lekari najpre zabranili posete njenoj porodici, a zatim je hitno prebacili na intenzivnu negu

  • 6
Majka ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, Zorica, ispred svo Foto: Milena Đorđević

Majka ubijene Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović, koja je zbog teškog zdravstvenog stanja smeštena na Vojnomedicinsku akademiju, prebačena je sa odeljenja na intenzivnu negu, zbog pogoršanja njegovg zdravlja.

ĐAVO SE KRIJE U DETALJIMA: Policijski inspektori danonoćno tragaju za JAKIM DOKAZOM koji bi OTKRIO UBICU Jelene Marjanović!

- Zorica je najpre smeštena u Gradsku bolnicu na Zvezdari, ali je zbog pogoršnja prebačena na VMA, gde lekari daju sve od sebe da joj pomognu. Međutim, od početka ove nedelje toliko joj je loše da su lekari najpre zabranili posete njenoj porodici, a zatim je hitno prebacili na intenzivnu negu - kaže izvor blizak porodici Marjanović za beogradske medije.

JEDVA ŽIVI OD BOLOVA: Majka Jelene Marjanović sve gore!

Tokom vikenda, nju je posetio zet Zoran Marjanović, kumovi i sestre.

ZORAN JE GUŠIO JELENU, NIJE JOJ DAO DA DIŠE: Radnica iz kioska svedočila o Marjanovićevoj bolesnoj ljubomori

- Zoran veoma brine o tašti, pa je uznemiren zbog teškog stanja u kome se nalazi. Loše je podneto to što više ne može da joj ide u posete, a prilikom poslednjeg susreta pokazao joj je Janinu fotografiju - kazao je izvor koji je upućen u celu situaciju.

ZORAN PLAKAO PORED JELENINE MAJKE: Molio Zoricu Krsmanović za oproštaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bina

    30. septembar 2016 | 08:39

    Da Bog pomogne i lekari od srca joj zelim oporavak da bar doceka rasvetljenje o ubitstvu njene Jece,daj boze pravde! A ubicama da docekaju sve najgore u zivotu i 100 puta gori bol od ove zene!

  • Dr. Kefalo

    30. septembar 2016 | 08:47

    Inspektori, kažite ženi ko je ubica da može da se oprosti sa dušom. Ona neće nikome reći. Već se zna da je dever, al ga štite zbog motiva.

  • Jelena

    30. septembar 2016 | 08:38

    Jadna zena kroz sta sve prolazi dobro dobro da je i ziva.nedaj boze nikome da to sve prezivljava.od srca joj zelim brz oporavak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA