PET DRUGARA POZVALO DEVOJKU NA PIĆE, PA JE SILOVALI: Detalji obljube nad devojkom ometenom u razvoju

- Kako se radi o lakovernoj devojci, sa smtenjama u razvoju, ona je pristala, posle čega su je odveli u sobu i obljubili - priča izvor iz policije

  • 18

Zbog sumnje da su u utorak obljubili devojku S. P. (27) ometenu u razvoju, novopazarska policija je uhapsila Hasiba M. (45), Ediba M. (43), Asmira I. (20), Nuhiju B. (28) i Edisa D. (29). Kako je saopšteno iz policije, napastvovanje se dogodilo u Hercegovačkoj ulici broj 147, u domu Hasiba M., prilikom proslave rođendana.

HOROR U SRPSKOM PARKU: Petorica muškaraca silovala devojku ometenu u razvoju

- Devojka je ranije tog dana bila u poseti jednoj porodici u njihovom komšiluku i kada je krenula kući, oni su je pozvali da se pridruži slavlju i sa njima popije piće. Kako se radi o lakovernoj devojci, sa smtenjama u razvoju, ona je pristala, posle čega su je odveli u sobu i obljubili - priča izvor iz policije za "Alo!".

U sredu ujutru, nesrećna devojka je slučaj prijavila policiji, ali se nije sećala detalja, niti kuće u kojoj je seksualno zlostavljanja.

- Operativnim radom smo otkrili u kojoj se kući sve odigralo. U tom objektu smo zatekli jednu osobu, koja je sve priznala i ubrzo smo uhapsili i ostalu četvoricu. Brane se tvrdeći da je nisu prisilili na seksualne odnose, ali kako je reč o osobi sa posebnim potrebama, koja nije mogla trezveno da razmišlja u tom trenutku, tužilac je delo kategorisao kao obljubu nad nemoćnim licem - dodali su iz plicije.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Svima je određen pritvor do 48 sati, tokom kojih će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu, koje će dalje odlučiti koje mere će preduzeti.

- Od svih uhapšenih uzeti su DNK uzorci, kao i uzorci sa kreveta i ostalih stvari u sobi u kojoj je došlo do obljue. Čekamo te analize,. na osnovu kojih ćemo znati da li su svi učestvovali u obljubi, kao i za koja krivična dela ćemo ih teretiti - rekli su u Višem javnom tužilaštvu.

Inače, ispred kuće u kojoj se dogodila obljuba, u četvrtak se okupilo dvadesetak žitelja tog mesta, koji nisu želeli da komentarišu ceo slučaj, niti su nam dozvoljavali da fotografišemo objekat.

Prema nezvaničnim saznanjima, S. P. je iz novopazarskog naselja Deževski put. Živi sa ocem i bratom, a majka joj ne nedavno preminula.

(Telegraf.rs / Izvor. "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • *******

    30. septembar 2016 | 10:10

    Napišite da je u pitanju devojka srpske nacionalnosti!!!!!

  • Marijana Bakov

    30. septembar 2016 | 12:13

    Ni jedan musliman da se oglasi zbog ovog zlocina bez presedana.A sinoc zbog migranata na Bg aerodromu oci da nam izvade.Posto je devojka srpske nacionalnosti , zataskace se to.

  • Bora zarobljeni četnik

    30. septembar 2016 | 09:07

    Molim vas manijake u zabelu....fale nam takve bezobrazne devojčice ovde..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA