Vulin: Borili ste se za Srbiju u kojoj vredi živeti, HVALA VAM!

MInistar je zahvalio najstarijim sugrađanima što su svoje živote proveli praveći od Srbije zemlju u kojoj vredi živeti

  • 6

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin obišao je danas Gerontološki centar na Bežanijskoj kosi i zahvalio najstarijim sugrađanima što su se borili za Srbiju u kojoj "vredi živeti".

"Voleo bih kada bi moja generacija mogla da se hvali onim što je stvorila, kao što to može vaša. Svi naši napori su posvećeni tome da stvorimo zemlju u kojoj ćete i vi i ja i naša deca i unuci moći da kažu da se u njoj vredelo roditi i živeti i da je vredi ostaviti onima koji dolaze iza nas", rekao je Vulin.

On je zahvalio najstarijim sugrađanima što su svoje živote proveli praveći od Srbije zemlju u kojoj vredi živeti.

"Da nije bilo vašeg strpljenja, truda i mudrosti, ne bi Srbija bila ovako lepa. Život koji ste proveli u borbi da živto naše dece bude vredan življenja, zaslužuje zahvalnost", rekao je ministar.

"Takvu Srbiju želimo da ostavimo i budućim generacijama, da se u Srbiji vredi roditi, da u njoj vredi živeti i da zbog nje vredi živeti", rekao je Vulin, koji je posetio Gerontološki centar i razgovarao sa korisnicima, prisustvovao manifestaciji "Naša priča", kojom je obeležen 1. oktobar, Međunarodni dan starih.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA