JEZIVI DETALJI NESREĆE U JAŠI TOMIĆU: Odjednom se začula buka, a onda su deca počela da VRIŠTE (FOTO)

Policija je brzo pronašla radnika i vlasnicu ringišpila, potvrdio je očevidac ovog incidenta koji se dogodio u Jaši Tomiću

  • 3

Incident koji se danas dogodio u mestu Jaša Tomić kada se raspao ringišpil pun dece imao je srećan epilog zahvaljujući pukoj sreći. Na ringišpilu srednje veličine je bilo desetak dece, a sve mesta su bila popunjena.

DRAMA U JAŠI TOMIĆU: Ringišpil se RASPAO tokom vožnje, povređena DECA!

- Možda ih je bilo i nešto manje, ne mogu tačno da odredim, jer se moja tezga nalazila tridesetak metara od mesta incidenta. Po mojoj proceni, mališani su imali desetak godina, a neki su bili i mlađi. Iznenada u toku vožnje, začuo se neobičan zvuk. Kada sam pogledao u tom pravcu, video sam da se ringišpil srednje veličine bukvalno raspao. Usledila je opšta cika i vriska. Dotrčao sam do skršenog ringišpila i pomogao jednoj devojčici umivajući je vodom - prepričava detalje incidenta Dragan Stoisavljević iz Žitišta.

- Policija je brzo pronašla radnika i vlasnicu ringišpila, a Hitna pomoć zbrinula povređene mališane - navodi Stoisavljević.

Pogledajte fotografiju raspadnutog ringišpila:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    1. oktobar 2016 | 21:37

    Dokle više sa tim zastarelim, nebezbednim opasnim skarlamerijama...?!? Da li je moguće da NIKO u zemlji nije nadležan da izdaje dozvole za rad ovakvim i sličnim cirkusantima? ATEST za plin na autu važi 5 godina, novi moram debelo da platim da bi se vozio i dalje, koliko ovakvima važi atest, zar oni nekoga ne prevoze, zar oni ne upravljaju nečijim životima, kome su odgovorni?? Kada do ovakve nesreće dodje, uputiće vas na privatnu tužbu za nastalu štetu, proces traje godinama, ali ne vraća u život!!!

  • ATIMUS

    2. oktobar 2016 | 00:13

    Kod mene pre trideset godina otkaci se sa ringispila uzivaoc voznje ringispila ...preleteo je preko crkve i uleteo kroz granja u komsisko dvoriste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA