UPOZNAJTE TRAMPETE: Ove seksi žene su Trampove štrumpfete i jače su od Hilari Klinton (FOTO) (VIDEO)

Samoprokramovana grupa za podršku za Trampove ženske glasače ističe za BBC zašto žele da glasaju za njega

  • 0

Prema najnovijim anketama Donald Tramp baš i nije popularan među visoko obrazovanim ženama. Međutim "trampete", grupa njegovih pristalica sa Beverli Hilsa želi to da promeni.

Bivšu američku misicu i glumicu koju smo gledali u sapunicama Tramp nazvao prasicom, lepotica mu odgovorila jako! (FOTO) (VIDEO)

Samoproklamovana grupa za podršku za Trampove ženske glasače ističe za BBC zašto žele da glasaju za njega.

- U početku nisam bila njegov pristalica i nisam se slagala sa onim što priča. Sa svojim rijaliti programom Šegrt on je postao šoumen i morao je da govori razne stvari kako bi bio popularan. Međutim, mislim da tek sada počinjemo da upoznajemo pravog Trampa - kaže jedna od trampeta.

Njena koleginica smatra da je Trampov cilj da očisti SAD od svakodnevnih gorućih problema kao što su bande, zločini, dilovanje droge i slično.

- Mislim da se ljudi plaše da kažu javno da podržavaju Trampa. Ako ne budemo pratili osnovne vrednosti na kojima je nastala naša zemlja, postaćemo socijalistička zemlja koja neće biti uspešna. Ne želim da budemo kao Venecuela i da na ulicama imamo anarhiju - smatra jedna od njih.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/bbc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA