≫ 

UBIO ŽENU JER JE MISLIO DA GA VARA: Ubica iz Medoševca sve priznao!

Goran je prvo negirao da je usmrtio svoju suprugu, međutim, "pukao" je kada su forenzičari pronašli u septičkoj jami metalnu šipku kojom je ubijena Jasmina

  • 6

Goran Živković (52) iz Medoševca kod Niša, priznao je da je ubio svoju ženu, a prema navodima beogradskih medija, ubistvo je počinio zbog ljubomore.

OVO JE SEPTIČKA JAMA GDE JE PRONAĐEN KRUNSKI DOKAZ: Svi detalji nezapamćenog zločina u Nišu (FOTO)

Goran je prvo negirao da je usmrtio svoju suprugu, međutim, "pukao" je kada su forenzičari pronašli u septičkoj jami metalnu šipku kojom je ubijena Jasmina. Tada je priznao da je počino zločin.

– Goran nije priznavao ubistvo. On je tvrdio da se ničeg ne seća jer je bio u nesvesti nakon što je udaren sleđa. Međutim, nije imao nikakve vidljive povrede, tako da je od početka postojala sumnja da je napad fingiran – navodi izvor za "Informer".

Međutim, kada su  mu inspektori predočili da su u septičkoj jami pronašli metalnu šipku i komad odeće koji je pripadao ubijenoj Jasmini, situacija se naglo promenila.

– Rečeno mu je da treba da ide na poligraf. Čim je počelo ispitivanje, videlo se da Goran laže. nakon toga je počeo da plače i priznao sve. Rekao je da je ubio ženu jer je mislio da ga vara sa drugim, i da ju je više od 15 puta udario u glavu metalnom armaturom – govori izvor.

Goran je uhapšen zbog teškog ubistva na svirep način i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu na predlog Višeg javnog tužilaštva nakon saslušanja odredio je pritvor do 30 dana Goranu Ž. (52), osumnjičenom za teško ubistvo njegove supruge Jasmine Ž. (48).

- Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti uticaja na svedoke, uznemirenja javnosti i naročito teških okolnosti krivičnog dela – saopštila je portparol Višeg suda u Nišu Iva Popović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paris

    5. oktobar 2016 | 10:37

    On je otkriven zato sto nije imao vidljive povrede a Marjanovic je "pokriven" jer ih je imao!?

  • Iz beograda

    5. oktobar 2016 | 10:36

    Svi sto biju i ubijaju zene ama sve ih v a r a j u.e sada ces u zatvor pa tamo nema ko da te vara

  • karla13

    5. oktobar 2016 | 10:10

    E jesam rekla. Juce sam bas komentarisala da nijr sigurno pljacka vec da je muz iscenirao sve. Heh kad se pradi ID

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA