MILOŠ GRUJIĆ (24) POGINUO U ČIKAGU: Na studenta se sručile cevi sa kamiona!

Miloš Grujić je bio student treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada, u Americi je već tri godine preko programa "Work and travel", a planirao je da se vrati u Novi Sad i završi školovanje

  • 7

Miloš Grujić (24) iz Petrovca na Mlavi poginuo je 3. oktobra u Čikagu. Mladić je nastradao nesrećnim slučajem kada su na njega pale vodovodne cevi sa kamiona pored kojeg je stajao.

UBISTVO U RIMU: Beskućnik osumnjičen za smrt studenta iz SAD

Radio je kao vozač kompanije "Delta Currier group" i svojim kamionom došao je do odredišta u Čikagu gde je trebalo da isporuči robu. Mladić je tokom istovara stajao pored svog vozila, dok je drugi radnik bio zadužen za prijem, a onda se nekoliko cevi otkačilo i sručilo na njega.

Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu "St. Džejms", ali je on preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja. Lokalne vlasti su odmah pokrenule istragu kako bi utvrdile kako je došlo do propusta u istovaru.

Miloš Grujić je bio student treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada, u Americi je već tri godine preko programa "Work and travel", a planirao je da se vrati u Novi Sad i završi školovanje, kako tvrde njegovi prijatelji.

Poslednja adresa stanovanja bila mu je u Sijetlu na Zapadnoj obali.

(Telegraf.rs/ Izvor: 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA