MISLIO SAM DA SE ŠALI, A ONDA JE IZVADIO PIŠTOLJ I UPUCAO ME: Ispovest radnika koji je ranjen u oružanoj pljački u Arilju

- Izenenada je oko 23.30 sati u prodavnicu na pumpi upao čovek sa fantomkom na glavi. U ruci je držao pištolj i viknuo: " Ovo je pljačka, daj pare!" - kaže Nenad Zečević koji je ranjen u ruku

  • 3

U oružanoj pljački koja se dogodila juče u Arilju, ranjen je radnik benzinske pumpe "Paramun" Nenad Zečević, a policija je u roku od pola sata uhapsila napadače.

MASKIRANI RAZBOJNIK PUCAO NA RADNIKA PUMPE: Žestoka pljačka u Arilju

Oružana pljačka se odigrala u noći između srede i četvrtka, a policiji je trebalo svega pola sata da uhvati napadače I. M. (24) iz Čačka, P. R. (23) i M. A. (24) iz Arilja.

Prema rečima ranjenog mladića, sve je izgledao kao u filmu, ali i da on u prvom momentu nije shvatio koliko je situacija ozbiljna.

- Izenenada je oko 23.30 sati u prodavnicu na pumpi upao čovek sa fantomkom na glavi. U ruci je držao pištolj i viknuo: " Ovo je pljačka, daj pare!" Pomislio sam da je to sve šala i nasmejao se. Sve mi je izgledalo kao na filmu. Maskirani razbojnik me ljutito pogledao i odmah pucao u mene. Srećom, pogodio me je u ruku - kaže Nenad, koji od šoka u prvom momentu nije osetio bol za Informer, pa dodao:

- Uhvatio sam se za ruku iz koje je počela da šiklja krv. Bol je počeo da me steže, a taj naoružani pljačkaš je odmah posle ispaljenog hica raširio kesu i tražio da stavim sav novac u nju. nekako sam uspeo da izvadim pare koje su bile u kasi. Mislim da je bilo oko 10.000 dinara. Kada sam ih ubacio u kesu, on je urliknuo: "To nije dovoljno, daj sve, vadi iz džepova!"

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Rana je več počela mnogo da ga boli, pa je pljačkašu kroz zube rekao da para više nema, jer je tek počela treća smena.

- On je pogledao i video da u kasi nema više novca i onda se okrenuo i pobegao iz prodavnice koja se nalazi u okviru pumpe. Nisam mogao da verujem da se sve to dešava - priča Zečević koji je ranjen u desnu podlakticu i dodao da je odmah pozvao policiju.

Njemu je ukazana prva pomoć u Domu zdravlja u Arilju, a zatim je prebačen u bolnicu u Užicama, gde je operisan. Prema saznanjima ovog lista, pljačkaša su na 200 do 300 metara od  pumpe na jednoj raskrsnici čekala dvojica saučesnika.

Foto-ilustracija: Marko Todorović Foto-ilustracija: Marko Todorović

Oni su uskočili u automobil i krenuli u bekstvo. Međutim, patrola policije je bila veoma blizu pumpe pa je nakon polučasovne potere uspela da uz pomoć drugih kolega stigne i uhapsi razbojnike. Uhapšeni su Čačanin I. M., kao i P. R. i M. A., obojica iz Arilja, a istraga će dalje pokazati ko je pucao, dok će posle zadržavanja od 48 sati biti privedeni kod dežurnog tužioca.

Vlasnik pumpe Peđa Đorđević kaže da se pljačka dogodila kada je njegov radnik nenad Zečević bio sam na pumpi.

- Nenad je srećom ranjen u ruku i nije prošao sa težim povredama. Znam da je pljačkaš ušao i uzeo novac, kog nije bilo mnogo jer je bila treća smena. Posle pljačke Nenad je prebačen u bolnicu, a meni su ubrzo javili da su razbojnici uhapšeni u Arilju - kazao je Đorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    7. oktobar 2016 | 08:44

    Nema samo bolnica u Užicama. Ima i u Beogradama, Čačcima, Nišama...

  • BigFoot

    7. oktobar 2016 | 08:54

    Ne kaže se u Užicama, nego u Užicu jer nije te Užice nego to Užice. Nekad se zvalo Titovo Užice, a ne Titove Užice.

  • Laza

    7. oktobar 2016 | 09:18

    Da radnik nije ranjen i da je veca suma novca dazda bi odmah osumljicio radnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA