Beogradska plavuša je prvo vozila jednosmernom ulicom, a onda se OVAKO parkirala! (FOTO)

Bahata vožnja i bahato ponašanje ove plavuše, iznervirali su ovog Beograđanina

  • 25

Da je bahatih vozača u Beogradu previše, svima nam je jasno, ali da li baš prilikom parkiranja moraju da se polupaju drugi automobili? Ako je sudeći po postupku ove plavuše, očigledno moraju.

Izašao je iz kola da ga prebije od batina, a onda je naučio da je veličina ipak bitna! (VIDEO)

Jednog Beograđanina izbacila je iz takta plavuša koja je, kako kaže, prvo vozila jednosmernom ulicom u suprotnom smeru, a zatim je u drugoj jednosmernoj, opet u kontra smeru odlučila da se parkira na mesto gde njen automobil nije mogao fizički da stane.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Upravo zato, odlučila je da ih izgura, a dok je lomila branike, otvorila je prozor i rekla mi "Šta gledaš, gubi se?!" Kada sam joj rekao da lomi tuđe automobile, i vozi jednosmernom ulicom, rekla je "Pa šta, zovi policiju? Ja sam sudija, ne možeš mi ništa!" - napisao je na svom Fejsbuku ovaj Beograđanin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cole

    7. oktobar 2016 | 19:12

    Meni ovako da je udarila automobil, a da sam je video, sledeće sto bi radila, je traženje zuba po asfaltu, iako je žensko. A onda lepo na robiju odem kao čovek inodsluzim svoje.

  • Čak

    8. oktobar 2016 | 00:01

    Ovi sto lupaju minuse su njene kolege iz sudnice verovatno, ili osobe iste kao ona, koje vole da uništavaju tudju imovinu, i ne haju za ništa. U kakvoj mi državi živimo, sramota. U komentarima ljudi osudjuju ovakvo ponašanje, a dobijaju vise minusa nego pluseva. Dovoljan pokazatelj u kakvom smo mulju kao društvo. Sramota!!!

  • Putin R.S

    7. oktobar 2016 | 19:14

    Sada treba da reaguje drzava koja je rekla da ce stati na put ovakvom zloupotrebu polozaja. Hajde Vucicu reaguj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA