DONALD TRAMP U ŽIŽI SEKS-SKANDALA: Zbog ove perverzne rečenice, Hilari se nada pobedi (VIDEO)

Američki milijarder je i ranije kritikovan zbog komentara o ženama

  • 15

Kampanja republikanskog kandidata za američkog predsednika Donalda Trampa doživela je novi udar, pošto je u javnost procureo snimak na kojem milijarder na veoma vulgaran način objašnjava svoj odnos prema ženama.

Hilari Klinton i Donald Tramp se SLAŽU SAMO OKO JEDNE STVARI, a ona može da uništi ceo svet!

Snimak je iz 2005. godine, a na njemu se čuje razgovor Trampa i voditelja Bilija Buša iz autobusa, prilikom dolasaka na snimanje jedne TV emisije.

Tramp opisuje kako je bez uspeha pokušao da stupi u vezu sa neimenovanom ženom.

- Probao sam da je poj...m, bila je tada udata. Oduvala me je tada, priznajem. Startovao sam je kao životinja, ali nije se dala. Pazi, ja se u sekundi naložim na te lepotice. Samo krenem da ih ljubim. To ti je kao magnet. Odmah ja to ljubim, ne čekam ništa. Pazi, kad si zvezda, daju ti na keca. Možeš da im radiš šta hoćeš.  Možes da ih hvataš za pi..u odmah - rekao je tada Tramp, koji nije znao da se njihov razgovor snima.

Tramp je već više puta kritikovan zbog svojih komentara o ženama, zbog čega ga je osudila i rivalka Hilari Klinton.

- To je bila priča o nestašlucima iz svlačionice, privatna konverzacija od pre mnogo godina. Bil Klinton mi je rekao mnogo gore stvari na terenu za golf. Izvinjavam se svima koji su se osetili uvređenim - naveo je Tramp u saopštenju, prenosi Rojters.

(Telegraf.rs/Vašington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    9. oktobar 2016 | 20:13

    Sasvim normalni komentari kod muskaraca kad vide dobru ribu, nista uznemirujuce,a vjerujem da i vecina djevojaka znaju da muskarci tako izmedju sebe pricaju kad vide neku dobru!A nek neka iskreno napise sta one pricaju kad vide dobrog muskarca?Apsolutno koriste iste reci samo u drugom obimu!Prirodu nikad niko pobediti nece!!!

  • Maestro

    8. oktobar 2016 | 15:08

    Ma to su muški razgovori. A tek žene kako ogovaraju muškarce, to je čudo i nikom ništa.

  • Toni'

    8. oktobar 2016 | 15:58

    Dobra i tata bi sine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA