40 odsto birača želi da se Donald Tramp povuče iz kampanje!

U istraživanju javnog mnjenja, koje je sprovedeno nakon nedavnog Trampovog skandala u vezi sa snimkom iz 2005. godine u kojem je izneo vulgarne komentare na račun zena, učestvovalo je više od 1.500 registrovanih birača

  • 2

Skoro 40 odsto američkih birača želelo bi da se republikanski kandidat Donald Tramp povuče iz trke za predsednika SAD nakon objavljivanja kontroverznog video snimka u kojem koristi vulgarno obraća ženama, pokazuju u nedelju objavljene ankete.

ŽESTOK SUKOB TRAMPA I KLINTONOVE U DRUGOJ PREDSEDNIČKOJ DEBATI: "Da sam ja predsednik, ti bi bila u ZATVORU"!

Prema ispitavanju javnog mnjenja portala Politiko i agencije Morning konsalt, 39 odsto birača želi da Tramp završi svoju kampanju.

Međutim, nešto veći broj birača - 45 odsto, još uvek veruje da bi trebalo da nastavi kampanju, dok bi samo 13 odsto republikanaca želelo da stranka promeni kandidata.

Anketa pokazuje takođe i da je demokratski kandidat Hilari Klinton najpopularnija od svih kandidata, jer je podržava 42 odsto birača.

U istraživanju javnog mnjenja, koje je sprovedeno nakon nedavnog Trampovog skandala u vezi sa snimkom iz 2005. godine u kojem je izneo vulgarne komentare na račun zena, učestvovalo je više od 1.500 registrovanih birača.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    10. oktobar 2016 | 12:43

    Zelja prodanih dusa

  • Hermes

    11. oktobar 2016 | 22:04

    Iz senke djavoli trljaju ruke jer ce reptilka pobediti i unistiti citavu planetu,to je njihov cilj a narod glup kao top i eto belaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA