DA LI JE OVAJ SELFI DOKAZ ZA UBISTVO: Fotkali su se, a u sledećem trenutku ona je visila s terase na 14. spratu (FOTO)

Dok je visila sa terase devojka je sve vreme tražila pomoć i ponavljala da hoće da ide kući

  • 2

Mogli su da budu sasvim običan par koji se upoznao preko Tindera. Nasmejana Variena Rajt i zgodni Gable Tosti snimili su šest selfija na svom sastanku u stanu na Zlatnoj obali i ništa nije slutilo da će se nešto loše dogoditi u ranim jutarnjim časovima 8. avgusta 2014. godine. To su bile poslednje fotografije pre nego što je gospođica Rajt pala sa terase na 14. spratu. Gable Tosti (30) je negirao krivicu za njeno ubistvo.

ANTONIJA JE OKAČILA OVU FOTKU NA FEJSBUK I ODMAH JE UHAPŠENA: "Upravo sam se porodila i bacila bebu kroz prozor" (FOTO)

Policija je pronašla njihove zajedničke fotografije na Tostijevom aparatu koji se nalazio u stanu. Svedok na suđenju je rekao da je video devojku kako visi sa terase i da je pokušavao da je nagovori da se vrati u stan. Ona je, međutim, ponavljala da hoće kući i tražila je pomoć, da bi na kraju pala sa terase.

Na audio snimcima se može čuti da se gospodin Tosti veoma uspaničio nakon što je devojka pala. Odmah je pozvao svog oca i zatražio pomoć.

- Tata, imam ovde jednu situaciju. Udarala me je, a onda je izletela na balkon i mislim da je skočila. Oko zgrade je gomila policije. Nisam kriv za ovo, nisam je ja gurnio - govorio je Tosti.

Foto: Police Media Foto: Police Media

On je objasnio svom ocu da su on i gospođica Rajt gledali film, a potom imali odnose, ali da je ona celo veče mnogo pila. Čak iako se oko zgrade sve vreme nalazila policija gospodin Tosti nije odmah znao da je devojka stradala. Porota smatra da je ovaj mladić zaključao devojku na terasi nakon što je ona postala agresivna.

Foto: Police Media Foto: Police Media

- Ne, ne i ne. Pusti me da idem kući. Samo hoću da idem kući - čuo se devojčin glas na audio snimku.

Dečko joj potom odgovara da bi je pustio da ode kuće ali da ne može, jer je bila veoma nevaljala.

Foto: Police Media Foto: Police Media

- Ti psihotična ludačo. Pustiću te da odeš. Neću da ti dozvolim da pokupiš svoje stvari. Ako išta pokušaš udariću te - vikao je potom gospodin Tosti.

Foto: Police Media Foto: Police Media

Nakon što je ostala zaključana na terasi, devojka je pokušala da pređe na terasu ispod i da se spasi. Međutim, nije uspela u svojoj nameri. Na prvom delu suđenja, optuženi je izjavo da je upoznao "veoma čudne ljude preko Tindera". Rasplet ovog slučaja se očekuje na narednim ročištima.

(Telegraf.rs/news.com.au)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA