≫ 

STVORILA SE VELIKA GUŽVA NA ULICAMA: Sudar u Terazijskom tunelu, saobraćaj usporen

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

  • 8

Puš notifikacija Telegraf servisa, kao i svakog jutra, stiže oko 8 sati, kojim vas obaveštavamo o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje, trenutno stanje na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a bićete u prilici i da pročitate šta nam za ovaj dan poručuju zvezde.

MAGLA I KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ: Ipak, na ulicama Beograda nema većih zastoja

VREME U SRBIJI

U većem delu Srbije danas će biti oblačno i hladno vreme, mestimično s kišom, a u višim planinskim predelima meteorolozi prognoziraju sneg, ponegde i stvaranje snežnog pokrivača. Najniža temperatura biće od šest do devet a najviša do 13 stepeni.

Više o vremenskim uslovima, pročitajte OVDE.

NOĆ U BEOGRADU

Foto-ilustracija: Telegraf Foto-ilustracija: Telegraf

Tri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće tokom noći, dok je jedna osoba zadobila teže povrede od uboda nožem, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da je nešto pre dva sata posle ponoći muška osoba (55) izbodena nožem u Požarevačkoj ulici.

U periodu od 19.30 do 21 sat, u Beogradu su se sinoć dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima su tri osobe povređene.

Hitna pomoć je intervenisala 135 puta, od čega 52 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari.

Tokom jučerašnjeg dana, u saobraćajnim nesrećama je sedam osoba povređeno, a bila su i dva pada sa visine, dodala je Macura.

SAOBRAĆAJ U SRBIJI

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

 

Mokri kolovozi zahtevaju od vozača veću i dodatnu pažnju za volanom, kao i vožnju na bezbednom odstojanju od vozila ispred, jer je zaustavni put po mokrom kolovozu duži, saopštio je jutros AMS S.

Veliku opasnost u vožnji predstavljaju i sva oštećenja na putu koja su popunjena vodom, jer se ne vide.

Iz AMSS vozačima savetuju da budu oprezni i voze sporije na deonicama koje vode kroz klisure i pored stenskih useka i smanje brzinu na ulazu i izlazu iz tunela jer su to deonice na kojima se odroni češće dešavaju.

Danas se očekuje oblačno i hladno, mestimično kiša.

U višim planinskim predelima sneg i stvaranje snežnog pokrivača. U toku noći prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najviša temperatura od devet do 13 stepeni.

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU

Jutarnji pljuskovi usporili su saobraćaj u glavnom gradu, iako jutros nije bilo preterane gužve na ulicama, saobraćaj je postao gust u poslednjih sat vremena.

Printskrin: Naxi.rs Printskrin: Naxi.rs

Nešto veći zastoj prisutan je na izlazu sa Brankovog mosta prema Terazijskom tunelu, ali i u pravcu ka Novom Beogradu. Povećan intenzitet saobraćaja usporava i vožnju na Gazeli, u smeru ka gradu, a situacija je slična i na auto-putu.

Printskrin: Naxi.rs Printskrin: Naxi.rs

Kod Terazijskog tunela je oko 9 sati došlo do saobraćajnog udesa, koji je paralisao ovaj deo grada.

Printskrin: Naxi.rs Printskrin: Naxi.rs

Pratite uživo situaciju na beogradskim saobraćajnicama OVDE.

DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 12. oktobar OVNU donosi pomirenje sa nekim od saradnika sa kojim je imao velike razlike u mišljenju. neke pripadnike znaka muči ljubomora iako nemju realan razlog za to. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom o tome što vas muči. Osetljiva bešika.

BIK

Nemate dovoljno poverenja u poslovnog partnera. Mogući su problemi u komunikaciji sa njim. Moguće je da ne dobijate dovoljno pažnje od voljene osobe, iako čeznete za tim da provedete što više vremena sa njom. Problemi sa nedostatkom sna.

BLIZANCI

Moguće je da se predstavljate kao veoma nesigurna osoba koja strahuje od konkurencije. Nemojte to sebi da radite. Odnos između vas i voljene osobe je dosta drugačiji, niste sigurni da li je to dobra stvar. Problemi sa probavom.

Ostsatak pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lola

    12. oktobar 2016 | 08:57

    Iskreno, ne znam koji ste vi to deo grada gledali kada ovakav naslov stavljate, jer očigledno niko od vas nije bio na ulicama jutros u špicu jer je bio kolaps na svim prometnijim delovima grada i mostovima i centru.

  • Vlada22

    12. oktobar 2016 | 09:01

    Ko kaze da nema kolapsa pravac cukaricka padina ka raskrsnici kod ade pa dalje do sajma a policije da to izregulise nigde verovatno nema ih jer kisa pada

  • car

    12. oktobar 2016 | 08:47

    Koja dezinformacija.. Na "Zrenjanincu " pakaooo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA