≫ 

Tri beogradska policajca uhapšena zbog 15.000 evra i jednog pištolja

Oni se sumnjiče da su uz upotrebu sile od oštećenog zahtevali da im preda 15.000 evra ili će u protivnom biti uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja

  • 7

Pripadnici MUP-a uhapsili su tri policijska službenika iz Beograda i još jednu osobu zbog sumnje da su počinili krivično delo iznude.

"KARTEL BEKSTVO" U JAGODINI: Bacao kesice s drogom iz auta, pa u slepoj ulici napravio haos

Oni se sumnjiče da su od oštećenog, kome su prodali pištolj, zahtevali 15.000 evra, kako ne bi bio uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo iznude uhapšeni su policijski službenici M.M. (28), M.M. (30) i V.B. (24), kao i D.B. (33).

Postoje osnovi sumnje da su D.B. i V.B. oštećenom, polovinom avgusta ove godine, prodali pištolj, koji su potom osumnjičeni M.M. i M.M., predstavljajući se kao policijski službenici, od oštećenog oduzeli u njegovom stanu.

Sumnja se da su M.M. i M.M., uz upotrebu sile od oštećenog zahtevali da im preda 15.000 evra ili će u protivnom biti uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja.

U narednom periodu, kako se sumnja, osumnjičeni M.M. je pozvao oštećenog i zahtevao da mu spremi traženi novac, a kako bi ga na to prisilili osumnjičeni D.B. polupao mu je sva stakla na automobilu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati , nakon čega će u zakonskom roku, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Surovo realan

    12. oktobar 2016 | 16:38

    Kakva smo mi banana država daj odmah puno ime i prezime i sliku u svim medijima a ne samo inicijali sta ima da štite provatnost kriminalaca oni su kriminalci pa kriminalci daj barem da se zna i vidi od koga da se cuvamo..

  • D

    12. oktobar 2016 | 15:53

    M.M. ,D.M. , itd, da prosto ne mogu da povezem Ko je kome sta prodao,pretio,razbio. Imaju li ime pa da lakse shvatimo Ko je Ko.

  • Radovanovic

    12. oktobar 2016 | 15:31

    Policajci uvek su bili glavni preprodavci oruzija,oduzimaju nelegalni prodaju pa opet oduzimaju i sve tako u krug.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA