≫ 

CIRKUS NA SVADBI U LESKOVCU: Izbila opšta tuča jer je mlada odlučila da ZADRŽI PREZIME!

Otkako je mlada saopštila svoju odluku, krenula je netrpljevost, zbog čega je izbila opšta tuča među svatovima, pa je na kraju svadbeno veselje prekinuto

U svetu je normalno da mlada na venčanju ostavi svoje prezime, i da uz svoje doda i mladoženjino. Međutim, izgleda da to nije prihvatljivo u Leskovcu, gde je došlo do fizičkog obračuna između svatova zbog mladine odluke da zadrži svoje i doda njegovo prezime.

Do ovog incidenta je došlo pre par nedelja u poznatom gradskom restoranu u ovom gradu, kada je mlada rekla matičaru da zadržava svoje prezime i dodaje suprugovo.

- Ku*vo! - začulo se nakon mladine odluke, a to je rekao njen svekar.

Kako su muzičari rekli, na svadbi više ništa nije bilo isto.

- Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smešno jer je reč o uglednim gradskim porodicama. Obe imeju "pedigre" uspešnih leskovačkih privrednika - ispričali su muzičari za Jugmedia.rs.

O ovom do sada u Leskovcu nezabeleženom incidentu, danima se pričalo po gradskim kuloarima.

- Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: "Glupa kurvo!", ova joj je odgovorila: "A što sam glupa?", nakon čega je nastao opšti smeh u dvorani - prepričava basista iz svadbarskog benda, a njegovu priču do poslednjeg slova potvrđuju i konobari i neki od svatova.

Foto-Ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-Ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Nažalost, šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije sve kulminiralo opštom tučom gostiju, pa je slavlje prekinuto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban Cvetkovic Nis

    13. oktobar 2016 | 13:24

    Ako si i treba da zadrzis svoje prezime,to ti je od roditelja i od dedova da znas cija si.Kod nas u Srbiji je to vrlo glup obicaj,da se jedna zena prakticno utopi bez svog prezimena u kucu muza i njegove porodice kao da je tikva bez korena.I zato zene ne budite vise glupe,uvek ostavite svoje ime i prezime i samo dodajte njegovo i to ako zelite.Kome se to ne svidja takav vam i ne treba.Prezime zadrzite kao svoj licni identitet i iz postovanja i prema sebi i prema svojoj porodici koji su vam zivot podarili i koji su vas ocuvali.

  • ...i td

    13. oktobar 2016 | 11:34

    Mi od svadbe napravimo pozoriste a od sahrane,veselje.Srpska posla.

  • Kazi mi da ti kazem

    13. oktobar 2016 | 11:37

    Dzaba pedigre kad je zatucan narod....sto juznije to tuznije!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA